BRUDD: Synnøve Skarbø har fått god støtte av bestevenninnen Vanessa Rudjord i tiden etter bruddet med kjæresten Per-Øyvind Skaarnes. Foto: Andreas Fadum
BRUDD: Synnøve Skarbø har fått god støtte av bestevenninnen Vanessa Rudjord i tiden etter bruddet med kjæresten Per-Øyvind Skaarnes. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Synnøve Skarbø etter bruddet:

- Det er lite som skal til før det blir et helvete

Synnøve Skarbø åpner opp om tiden etter bruddet.

Publisert

Kun tre dager inn i det nye året slapp programleder og forfatter Synnøve Skarbø (48) den store bomben om at hun rett før jul hadde blitt singel.

Nyheten ble delt i podkasten til Skarbø og hennes gode venninne Vanessa Rudjord (42), og omtrent like raskt plukket medier over hele landet opp bruddet.

Nå, en uke etter at den triste nyheten ble kjent, forteller hun åpenhjertig om hvordan tiden etter bruddet, og den siste uken, har vært.

Opp og ned

Den sjarmerende 48-åringen legger ikke skjul på at det har vært en uke med både godt og vondt, men takker for støtten hun har fått.

- Det er helt spinnvilt hvor mye respons jeg har fått. Jeg har aldri fått så mye støtte fra venner, bekjente, kollegaer, alle føles det ut som, og det har vært veldig stor hjelp, sier hun i den ferske podkast-episoden, og legger til at det nesten har følt ut som et rosetog som har vernet om henne.

Skarbø innrømmer at den overveldende støtten har vært til stor hjelp, men at dagene går opp og ned.

- I løpet av en dag går jeg gjennom en syklus som spenner seg fra en enorm tristhet, til litt sånn overmot og optimisme, sier hun blant annet, og legger til at hun både føler at dette skal hun få til, men at det også kommer en del tårer.

Helt daglidagse gjøremål har blitt til en byrde, og 48-åringen forteller at hun gruer seg mer til ting enn tidligere. Nylig kjøpte hun seg en ny støvsuger, og redselen for at ting ikke blir som planlagt, er noe som plager henne.

BRUDD: Synnøve delte åpenhjertig om bruddet med Per-Øyvind. Foto: TVNorge
BRUDD: Synnøve delte åpenhjertig om bruddet med Per-Øyvind. Foto: TVNorge Vis mer

Hun kjørte derfor med den nye støvsugeren i bilen i en ukes tid, i redsel for at noe skulle være galt eller at hun hadde fått feil farge.

- Det takler ikke jeg nå. Det skal så lite til for å velte denne tua.

- Jeg åpnet den (støvsugeren, journ. anm) i går, og den var sort. Men historien med støvsugeren er rett og slett et bilde på hvor frynsete jeg er om dagen, og hvor lite som skal til før alt blir et helvete, innrømmer hun.

Det har ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Synnøve Skarbø i forbindelse med denne saken.

Siden 2010 hadde Skarbø vært sammen med den åtte år yngre fallskjermjegeren og barnevernspedagogen Per-Øyvind Skaarnes, men forrige uke avslørte hun at de hadde gått hver til sitt.

Saken fortsetter nedenfor.

Slo ring om venninnen

Nyheten kom som et sjokk på både fansen og venninnene til den kjente programlederen, som den siste uken har slått ring om henne.

- Jeg har bestemt meg at jeg ikke skal begynne å grine, jeg vil ikke bli sentimental. Dette er skikkelig, skikkelig vanskelig, sa Skarbø om bruddet første gang.

Skarbø fortalte blant annet også åpenhjertig om at jula var helt forferdelig og at nyttårsaften og hele romjula var helt grusom. Videre forklarte 48-åringen at hun for første gang i livet, ikke vet hva det nye året vil bringe.

- Jeg har ikke en plan, ikke en tanke, ikke et nyttårsforsett. Jeg tenker at det eneste som gjelder for meg nå, er å komme meg gjennom hverdagen uten å dø av sorg, fortsatte hun.

Paret har flyttet fra hverandre og deres felles datter, Lydia, vet om bruddet.

LES OGSÅ: - Ble sjalu da hun fikk nyss om flytteplanene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer