- Det er like kjipt hver gang

Kristin E. Gjelsvik måtte nok en gang se kjæresten Dennis Poppe Thoresen bli sendt hjem fra en realitykonkurranse.

SEOGHØR.NO:  Dennis Poppe Thorsen (21) måtte søndag kveld forlate «Robinsonekspedisjonen» på TV3 etter at han ble stemt hjem av lagkameratene.

Søndagens avstemning ble en noe spesiell affære siden «Paradise»-laget hadde fått selskap av fem tidligere «Farmen»- og «71 grader nord»-deltagere, som alle var fredet under avstemningen.

Dennis fikk totalt fem av ti stemmer og ble dermed stemt ut av konkurransen. Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren var derimot ikke skuffet over å måtte forlate Robinson-øya.

- Nei, jeg er ikke det. Jeg er stolt over at jeg har klart å vært her så lenge. Jeg syns det her er «fair enough». Sånn er spillet, sier Dennis i episoden.

TÅREVÅTT: Kristin klarte ikke å holde tårene tilbake da kjæresten Dennis måtte forlate «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3
TÅREVÅTT: Kristin klarte ikke å holde tårene tilbake da kjæresten Dennis måtte forlate «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3 Vis mer

Verre var det for Dennis sin kjæreste, Kristin E. Gjelsvik (26), som tydelig slet med å holde tårene tilbake.

- Ja, dette var ikke noe særlig. Virkelig ikke, sier Kristin før tårene begynner å trille.

Dennis har også en gang tidligere måtte forlate Kristin i en realitykonkurranse. Det var da de begge var med i «Paradise Hotel» i 2012.

RYKTESPREDER: Det var fjorårets «Paradise Hotel»-deltaker Dennis Poppe som satte igang ryktene om at Kristian Renè er med for andre år på rad. Her sammen med «Paradise Hotel»-makker Kristin Gjelsvik - som i dag er Dennis' kjæreste. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
RYKTESPREDER: Det var fjorårets «Paradise Hotel»-deltaker Dennis Poppe som satte igang ryktene om at Kristian Renè er med for andre år på rad. Her sammen med «Paradise Hotel»-makker Kristin Gjelsvik - som i dag er Dennis' kjæreste. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

- Det å bli stemt ut gjør ingenting. Men å se reaksjonen til en du er virkelig glad i, man ser hvor mye man faktisk betyr for den personen, det er det som er verst, sier Thorsen i episoden.

- Dette har jeg opplevd før. Det er like kjipt hver gang, sier Kristin til TV3.

LES OGSÅ:  - Har vært syk helt siden «Robinsonekspedisjonen»

- Vi sov sammen hver kveld: