- Det er lett å ikke føle seg perfekt

Karoline Berget fikk komplekser da hun så de andre «Paradise»-jentene.

KOMPLEKSER: Ifølge Karoline Berget slet hun litt med kroppskomplekser den første tiden i «Paradise Hotel». Her er hun på hotellet i Mexico med Victoria Normann og Cathrine Tinnestad.  Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
KOMPLEKSER: Ifølge Karoline Berget slet hun litt med kroppskomplekser den første tiden i «Paradise Hotel». Her er hun på hotellet i Mexico med Victoria Normann og Cathrine Tinnestad. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Narvik-jenta Karoline Berget (21) har blitt rikskjendis takket være deltagelsen i TV3s omstridte realityserie «Paradise Hotel», som nå går sin seiersgang på norske skjermer.

21-åringen, som røk ut av «Paradise» i forrige måned, har, i likhet med de andre jentene, fått mye oppmerksomhet for sin kropp og utseende gjennom programmet, som i stor grad handler om sex, fyll og skandaler. 

I et ferskt intervju med kvinnebladet Det Nye innrømmer hun imidlertid at hun ikke alltid har hatt et like godt forhold til kroppen sin, og at hun fikk litt komplekser den første tiden på tv-hotellet.
 
- «Paradise» handler mye om kropp. Det er lett å ikke føle seg perfekt. Men jeg synes det er finere med litt former enn de triste tannpirkerne du ser på catwalken, sier hun til bladet. 

Ifølge Karoline følte hun seg endra mindre vel etter å ha møtt de andre kvinnelige deltagerne. 

- Jeg var ikke den slankeste der inne, og hadde ikke de største puppene. Første gang jeg så de andre jentene, tenkte jeg bare «Åh nei!». De var størrelse 34 og 36 alle sammen. I starten var jeg veldig opptatt av å se bra ut hele tiden. Men tilslutt brydde jeg meg ikke,  forteller hun. 

I dag er imidlertid 21-åringen godt fornøyd med eget utseende, selv om også hun har dager der hun ikke føler seg helt på topp. 

- Ja, jeg er veldig fornøyd. Man blir konstant minnet på hvordan man skal se ut, av butikkvinduer, utstillingsdukker og plakater. Og det er vel alltid noe man skulle ønske var litt strammere eller slankere. Men da jeg var yngre, var jeg ikke like fornøyd som jeg er nå, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:  - Karoline bremset de single damene