<strong>NÅ ER DET OVER:</strong> «The City» taes av etter to sesonger. Whitney Port synes naturligvis det er leit. Foto: All Over Press
NÅ ER DET OVER: «The City» taes av etter to sesonger. Whitney Port synes naturligvis det er leit. Foto: All Over Press Vis mer

- Det er leit at det er over

Men nå ser «The City»-stjernen frem til å starte et nytt kapittel i livet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Først tok «The Hills» slutt, og nå er det også slutt for Whitney Ports (25) spin-off, «The City».

MTV showet, som fulgte California-jenta Whitney Port til New Yorks moteverden, er tatt av etter to sesonger.

- Det er alltid trist når et stort kapittel i livet ditt avsluttes. Men for meg er den begynnelsen på noe helt nytt, skriver Whitney på sin offisielle blogg.

Med i showet er også trendsetteren Olivia Palermo, Roxy Olin og «People`s Revolution`s»-sjefen Kelly Cutrone.

- Jeg elsket å være med i «The City». Det var et skikkelig eventyr, og jeg er så takknemmelig for alle mulighetene jeg fikk gjennom å være med i serien, sier Port.

Serien kommer ikke til å få en serieavslutning på samme måte som «The Hills», seerne må nøye seg med en vanlig sesongfinale.

- Jeg har en del gående for meg akkurat nå, men jeg fokuserer på min nye kolleksjon «Whitney Eve». Det er jo babyen min. Nå er jeg glad for å være hjemme igjen, og å kunne tilbringe tid sammen med dem jeg er glad i.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg levde på 1000 kalorier om dagen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer