Kelly Osbourne:

- Det er kvalmt

Ser rødt etter bilder av faren Ozzy Osbourne.

SER RØDT: Etter at nye bilder av Ozzy Osbourne har gått viralt, tar datteren Kelly Osbourne bladet fra munnen. Hun er ikke imponert over hvordan faren blir behandlet. Foto: Rich Fury/ NTB
SER RØDT: Etter at nye bilder av Ozzy Osbourne har gått viralt, tar datteren Kelly Osbourne bladet fra munnen. Hun er ikke imponert over hvordan faren blir behandlet. Foto: Rich Fury/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden dukket det opp nye bilder av rockelegenden Ozzy Osbourne (71) hvor han nesten ikke var til å kjenne igjen.

Bildene gikk sin seiersgang i tabloidpressen, hvor flere saker rettet fokus mot stjernens utseende og skrantende helse.

SØLVGRÅ MANKE: Flere mente at rockeartisten Ozzy Osbourne knapt var til å kjenne igjen på nye bilder som var tatt av ham. Foto: NTB Scanpix
SØLVGRÅ MANKE: Flere mente at rockeartisten Ozzy Osbourne knapt var til å kjenne igjen på nye bilder som var tatt av ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Black Sabbath-frontfiguren har knapt vist seg offentlig de siste årene, og særlig ikke etter at han ble diagnostisert med den alvorlige sykdommen Parkinson i januar i år.

At de forholdsvis nye bildene av ham har fått såpass negativ oppmerksomhet i pressen, er noe datteren Kelly Osbourne (35), som stjernen har sammen med kona Sharon Osbourne (67), ikke lar passere.

- Måtte lære å gå på nytt

I et nylig intervju med den britiske avisen Metro slår hun hardt tilbake mot oppmerksomheten rundt sin far.

- Det dere skriver om ham og gjør mot ham er motbydelig, sier hun, og legger til at 71-åringen har vært gjennom mye de siste årene.

IKONISK: Det er sånn som dette vi er vant til å se rockelegenden. Her med kona Sharon i fjor. Foto: NTB scanpix
IKONISK: Det er sånn som dette vi er vant til å se rockelegenden. Her med kona Sharon i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Blant annet forteller Kelly at faren har blitt operert i ryggen, at han har Parkinson og at han brakk nakken - noe som resulterte i at han måtte lære å gå igjen.

- Og dere peker på ham, og sier «se så syk han ser ut», når dere heller burde si «jeg kan ikke tro han går igjen, se så fantastisk han er». Det er kvalmt, fortsetter hun.

Ozzy er kjent for sitt iøynefallende utseende - med langt, mørkt hår og et par små, runde briller. Da de nye bildene av ham dukket opp nylig var det mange som la merke til at den berømte manken var byttet ut til fordel for en mer naturlig hårfarge.

Nå forteller datteren imidlertid at dette ikke er noe faren har valgt selv, men at han er i risikogruppen for coronaviruset.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

- Han kan ikke farge håret sitt før coronapandemien er over, og jeg prøver å overtale ham til å ikke farge det igjen, forteller hun.

Til tross for at Kelly ikke holder igjen når hun nå fyrer løs, påpeker hun at familien likevel har fått kjærlighet fra nære og kjære.

- Ikke en dødsdom

Tidligere i år åpnet Ozzy selv opp om Parkinson-diagnosen.

- Det har vært utrolig utfordrende for oss alle. Jeg gjorde mitt siste show på nyttårsaften på The Forum, sa han i et intervju på «Good Morning America», gjengitt av NBC.

I intervjuet fortalte kona Sharon at den berømte artisten har fase to av den alvorlige sykdommen.

- Det er så mange forskjellige typer Parkinson - det er ikke en dødsdom uansett hvor langt man strekker fantasien, men det påvirker visse nerver i kroppen. Og så er det sånn at du har en god dag, en god dag, og så en virkelig dårlig dag, sa hun.

LES OGSÅ: Røper ukjent sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer