- MENT SOM EN SPØK: Tommy Sharif hevder han kun har fått positive reaksjoner på sitt originale skilt i dekksenteret på Skedsmo. Foto: SCANPIX
- MENT SOM EN SPØK: Tommy Sharif hevder han kun har fått positive reaksjoner på sitt originale skilt i dekksenteret på Skedsmo. Foto: SCANPIXVis mer

- Det er kun ment som en spøk

Tommy Sharif hevder han er mye snillere enn dette skiltet skulle tilsi...

SEHER.NO: Dekk-kongen Tommy Sharif (33) er kjent for PR-stunt som å kjøpe toppen av det gamle Holmenkollen-tårnet og 2500 eksemplarer av Jan Thomas' single "Get up and dance".

Men kremmeren har også vist sin kreative side i dekk-sentret på Skedsmo, hvor han har hengt opp et skilt med advarslen "Tyveri blir ikke anmeldt men straffet".

Til Seher.no avviser imidlertid Tommy at han i virkeligheten er så brutal som skiltet kan få ham til å virke.

- Det er kun ment som en spøk. Jeg er jo pakistaner, og har sett mange skilt i byen med tekster som "kommer plutselig tilbake", så jeg tenkte at jeg måtte ha mitt eget, hehe. Men folk ser ikke ut til å bry seg om det.

- Jeg har hatt flere tyverier, men de gangene folk blir tatt på fersken, blir de anmeldt til politiet. Jeg er jo en snill mann, sier Tommy til Seher.no.

Til tross for den humoristiske intensjonen, kan imidlertid Tommy ifølge justisdepartementet ha brutt loven med den dramatiske skilt-teksten.

- Om skiltet i seg selv er lovlig slik det henger i dekkhallen, beror på påtalemyndighetens vurdering av om eventuelt straffansvar for trusler eller oppvigling er pådratt, sier kommunikasjonsrådgiver Tonje Torsgard  i Justisdepartementet til Seher.no.

Tommy Sharif hevder han aldri har fått negative reaksjoner på skiltet, men har ingen problemer å bytte det ut hvis myndighetene tar kontakt.

 - Det har hengt oppe i flere år og alle de som har lagt merke til det, har tatt det med et smil. Hvis jeg får en offisiell henvendelse, vil jeg selvfølgelig ta det vekk. Men jeg tror alle ser humoren i dette, sier han til Seher.no.

Han er åpen for forslag til hva som eventuelt som kan stå på et nytt skilt.

- Jeg har tenkt på at jeg kanskje skal bytte det uansett. Hvis noen har et godt forslag til tekst, er det bare å sende meg en SMS på telefonnummer 924 10 000. Min foreløpige favoritt er "Norge for nordmenn, la oss leve, la oss bo", sier han og ler.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Jeg har gjemt bort formuen min