KUN KJÆRESTER: Franskmannen, Julien Jarmoune, er Tara Reids kjæreste, ikke forlovede. Foto: All Over Press
KUN KJÆRESTER: Franskmannen, Julien Jarmoune, er Tara Reids kjæreste, ikke forlovede. Foto: All Over PressVis mer

- Det er kun et rykte

"American Pie"-stjernen benekter at hun er forlovet.

LOS ANGELES (Seher.no): Det ble nylig hevdet at Tara Reid (32) og kjæresten, den franske motedesigneren Julien Jarmoune, skal gifte seg. Dette viser seg nå å være feil, skriver Usmagazine.com.

- Det stemmer ikke. Det er kun et rykte, sier Reids talsperson til nettstedet.

Reid og Jarmoune skal kun ha vært sammen en kort periode, og forrige måned ble de obeservert sammen på en romantisk ferie i Los Cabos i Mexico.

Det forelskede paret møttes mens Reid gjorde undersøkelser i forbindelse med sin nye kleslinje Mantra, og skal ha falt for hverandre svært fort, skrev National Enquirer.

- Jeg har det veldig bra akkurat nå, og jeg elsker å drive med dette. Jeg elsker å være skuespiller også, men jeg kan ikke ansette meg selv. Hvis dette viser seg å fungere er jeg virkelig i gang med min egen forretning. Hvis ikke, vet jeg i alle fall at jeg prøvde, sa hun nylig ifølge Usmagazine.com.

I 2001 var 32-åringen forlovet med MTV VJ Cason Daly.

- Hadde jeg giftet meg med Carson ville jeg mest sannsynlig hatt barn nå, og ikke drevet med all den ville festingen. Livet mitt hadde vært helt annerledes, har hun tidligere sagt.

Men ettersom "American Pie"-stjernen nå likevel ikke er forlovet kan vi kanskje vente oss å se henne ravende rundt i fylla igjen?

LES OGSÅ: Går på stumpene løs?