Jorun Stiansen misbrukt i Frp-annonse:

- Det er kritikkverdig

Artist Jorun Stiansen var plutselig å se i en Frp-annonse på Facebook. Det falt ikke i god jord.

IKKE FORNØYD: Jorun Stiansen er misfornøyd med at hennes ansikt blir brukt i Frp's valgkamp. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
IKKE FORNØYD: Jorun Stiansen er misfornøyd med at hennes ansikt blir brukt i Frp's valgkamp. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Jorun Stiansen (37) er for tiden aktuell i NRKs sangkonkurranse «Stjernekamp». 37-åringen ble først kjent da hun stakk av med seieren i «Idol» i 2005, og har siden den gang vært å se i diverse sammenhenger.

Nå som hun er TV-aktuell er hun imidlertid mer i rampelyset enn hun har vært på mange år. Oppmerksomheten kommer fra flere hold - også politisk.

Nylig dukket Stiansen nemlig opp på Frp's stortingskandidat Gisle M. Saudlands Facebook-side, til Stiansens store overraskelse.

Det var Agderposten som omtalte saken først.

Visste ingenting

Ifølge avisa ble Stiansen gjort oppmerksom på Facebook-annonsen mandag, da hun var på øving til den kommende lørdagens opera-sending i «Stjernekamp».

Annonsen er publisert på Saudlands Facebook-side, og viser et bilde av Stiansen, tatt fra en opptreden i «Stjernekamp». Bildet er en del av en lenke, som leder leseren videre til Frp's nettside, hvis de klikker på den. Saudland er stortingskandidat i Vest-Agder.

I Facebook-annonsen står også følgende:

«Denne sangen betyr så uendelig mye, både for mennesker, samfunnet, Agder, Norge, ja hele verden, også i det politiske livet - «VI LEVER!!». Tusen takk for at DU stemmer, at du stemmer på FrP og meg. Jeg skal gjøre det jeg kan for Agder, Norge og hele samfunnet - igjen tusen takk for stemmen DIN».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer