BRUDD?: Ryktene går om et forestående brudd mellom Cheryl Fernandez-Versini og ektemannen Jean Bernard. Her er paret fotografert etter en fest i midten av oktober. Det er siste gangen de ble sett offentlig sammen.  Foto: Splash News
BRUDD?: Ryktene går om et forestående brudd mellom Cheryl Fernandez-Versini og ektemannen Jean Bernard. Her er paret fotografert etter en fest i midten av oktober. Det er siste gangen de ble sett offentlig sammen. Foto: Splash News Vis mer

- Det er krise i ekteskapet

Bruddryktene svirrer rundt Cheryl Fernandez-Versini bare ett og et halvt år etter giftemålet med franskmann Jean-Bernard.

SEOGHØR.NO: Sangeren Cheryl Fernandez-Versini (32), tidligere kjent som Cheryl Cole, skal være trist og lei seg etter at ektemannen Jean-Bernard dro alene på partyferie i Miami.

- Ekteskapet hennes er i krise etter at ektemannen forlot henne i London mens han dro for å kose seg i Miami, skriver avisen The Sun.

«Fight for this love»-stjernen er midt i en hektisk periode som dommer i talentprogrammet «X Factor» og istedet for å støtte kona skal Jean-Bernard ha dratt på ferie.

- Den «utslitte» stjernen var alene i minst en uke i tiden frem mot jul mens Jean-Bernard slappet av med kamerater på et fem stjerners hotell i Amerika, skriver avisen.

Paret giftet seg i juli 2014 etter å ha vært sammen i tre måneder.

Saken fortsetter under bildet.

TV-DOMMER: Cheryl Fernandez-Versini er midt i en travel periode som dommer i «X Factor». Her sammen med Nick Grimshaw, Rita Ora, og Simon Cowell.  Foto: wenn.com
TV-DOMMER: Cheryl Fernandez-Versini er midt i en travel periode som dommer i «X Factor». Her sammen med Nick Grimshaw, Rita Ora, og Simon Cowell. Foto: wenn.com Vis mer

Ikke sett sammen på to måneder

Den siste tiden har Cheryl holdt en svært lav profil og de få gangene hun har vist seg har hennes minimale figurer fått fansen til å frykte at hun lider av en spiseforstyrrelse.

Saken fortsetter under bildet.

FRYKER FOR HELSEN: Nye bilder av super-slanke Cheryl har fått fansen til å slå alarm.  Foto: Xposure
FRYKER FOR HELSEN: Nye bilder av super-slanke Cheryl har fått fansen til å slå alarm. Foto: Xposure Vis mer

Venner av paret synes det er rart at popstjernens ektemann så ut til å flykte da bruddryktene begynte å svirre for alvor. Paret har ikke blitt sett offentlig sammen på over to måneder.

- Det er rart at han han forlot Cheryl når hun er så utslitt etter en av de mest slitsomme  ukene i året. Hun har også måttet takle alle ryktene om ekteskapet alene. Det kan ikke ha vært lett, sier en kilde til The Sun.  

Det er ikke første gang Cheryl har blitt sviktet av en mann. Fra 2006 til 2010 var hun gift med fotballspiller Cheryl Cole, men forholdet tok slutt da hans mange affærer kom for en dag.

LES OGSÅ: Cheryl Fernandez-Versini er ikke til å kjenne igjen