EN TUNG DAG: - Jeg er en glad jente, som er glad i livet. Og plutselig står vi midt i "ragnarock". Det er en stor belastning, vi er jo tross alt mennesker, sier Jenny Jenssen til Seher.no. Foto: SCANPIX
EN TUNG DAG: - Jeg er en glad jente, som er glad i livet. Og plutselig står vi midt i "ragnarock". Det er en stor belastning, vi er jo tross alt mennesker, sier Jenny Jenssen til Seher.no. Foto: SCANPIXVis mer

- Det er klart det er beintøft

Danseband-stjernen er sterkt preget etter torsdagens sjokk-oppslag.

SEHER.NO: Det var torsdag at VG skrev om dansebanddronningen Jenny Jenssen (45) og ektemannen Tor Søreng, som har anmeldt vakter fra Stena Saga for voldelig opptreden. Natt til søndag 26. juli kom de to nemlig i basketak med to vektere på danskebåten, noe som endte med at 45-åringen bet én av vaktene - og havnet på glattcelle, i likhet med sin mann.

Til Seher.no påpeker Jenny derimot at hun ikke ble kastet på glattcelle, men at hun ba om å få komme dit.

- Jeg forlangte å få være med når mannen min skulle dit. Det eneste som sto i hodet mitt var hvordan mannen min hadde sett ut etter en omgang med nedverdigelser på en glattcelle - uten vitner til stede, forteller hun.

Ifølge 45-åringen har hun selv aldri tatt kontakt med media i forbindelse med denne saken. Det er heller media som har tatt kontakt med henne. Og selv innrømmer hun at torsdagen har vært tøff - både for henne selv og mannen.

- Jeg er en glad jente, som er glad i livet. Og plutselig står vi midt i "ragnarock". Det er en stor belastning, vi er jo tross alt mennesker. Stena Line har vært mitt andre hjem i flere år, og for familien er dette beintøft, klart det er det, sier Jenny, som også er oppgitt over uttalelsene til Stena Lines produktsjef, Håkan Wennerblom, som blant annet hevder at Jennys historie høres ut som ren fiksjon.

- Jeg opplever det som at Håkan sprer løgner om meg, sier hun til Seher.no.

Torsdag uttalte Wennerblom til Seher.no at han tror oppslagene kan skade Jenny Jensens artistkarriere i forhold til eventuelle oppdrag senere.

- Ved å gå ut i media på denne måten, fremstår hun jo heller som en sikkerhetsrisiko i forhold til eventuelle jobber senere, mente han.

Akkurat det er ikke danseband-artisten Jenny spesielt redd for.

- Nei, det frykter jeg ikke. De som kjenner meg skjønner at dette er en sak som er snudd helt på hodet. Jeg var ikke aggressiv, og jeg ble ikke kastet på glattcelle. Her er det David som møter Goliat, men inni meg vet jeg hva som faktisk skjedde. Vektere skal skape trygghet, men det er det absolutt ikke alle som gjør, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Jenny Jenssen bet danskebåten-vakt