- Det er klart at han ble sugen

Men Anna Anka følte aldri at Fredrik Skavlan la an på henne. Se video.

FORNØYD: - Jeg synes han var veldig profesjonell i intervjuet han hadde med meg, jeg følte aldri at han var slesk eller at han la an på meg, sier Anna Anka om da hun var gjest hos Fredrik Skavlan. Foto: Scanpix
FORNØYD: - Jeg synes han var veldig profesjonell i intervjuet han hadde med meg, jeg følte aldri at han var slesk eller at han la an på meg, sier Anna Anka om da hun var gjest hos Fredrik Skavlan. Foto: Scanpix Vis mer
Se video med Anna Anka nederst i saken!

STOCKHOLM (SEHER.NO): Programlederen Fredrik Skavlan (43) opplevde i vår å få mye kritikk i skandinaviske medier, etter det enkelte valgte å kalle en flørtende måte å intervjue kvinner på. Onsdag fikk han nok en gang knallhard kritikk for sin programlederstil.

«Som programleder minner han til syvende og sist om noe i retning av kjønnsfascist i et anstendig menneskes forkledning, en forkledning så god at han også selv lar seg lure (...), skriver det feministiske tidsskriftet Fett i sin utgave som kommer 12. juli, ifølge Dagbladet.

I fjor høst var den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (39), som i disse dager er aktuell i TV3-programmet «Anna Anka søker assistent», gjest hos den norske talkshowkongen. 39-åringen synes ikke det er rart at Skavlan flørter med kvinner han intervjuer, hvis dette skulle være tilfelle.

- Han flørtet jo med meg også. Neida, jeg bare tuller. Er han singel? Uansett, når han får inn kvinner som meg, så er det klart at han blir sugen. Han er jo mann. Men man kan ikke kaste stein på ham av den grunn, det er sikkert mange kvinner som kaster seg rundt ham for å få være med i showet hans, sier Anka til Seher.no når vi møter henne på Grand Hotel i Stockholm.

Den frittalende hollywoodfruen mener at det er Skavlan som selv må styre showet, og at det bare er han som skal og bør vurdere hvor flørtende han skal være i møte med kvinnelige intervjuobjekter.

- Jeg tror mye er opp til ham å kontrollere, hvor langt han vil at det skal gå.
 
- Synes du at han flørtet med deg?

- Nei, men jeg merket at han var sjenert da han traff Anna Anka. Jeg synes han var veldig profesjonell i intervjuet han hadde med meg, jeg følte aldri at han var slesk eller at han la an på meg. Jeg så ham heller som profesjonell, men veldig forsiktig i forhold til hva han sa for ikke å si noe feil i showet, forteller Anka til Seher.no.

Da Seher.no møtte Fredrik Skavlan under «Gullruten»-showet i Bergen i mai, stilte han seg undrende til kritikken som har oppstått.

- Jeg har jo fulgt debatten, og prøvd å forstå den. Jeg blir forvirret, for jeg kan ikke se poenget selv. Jeg kan ikke se at jeg gjør det, og jeg er opptatt av å behandle gjestene mine likt. De beskriver en mann som er, unnskyld meg, mer gammeldags enn jeg føler meg. Jeg anser meg ikke for å være sånn, sa han til Seher.no den gang.

«Anna Anka søker assistent» ser du på TV3 mandager klokka 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES MER: Slik var livet med Anna Anka

Se videointervjuet med Anna Anka her:[obj:media:8767]