«Paradise Hotel» 2017:

- Det er klart at det er tøft å være borte fra forloveden så lenge

Triana Iglesias og kjæresten la en strategisk plan da hun reiste til Mexico i to måneder. 

I MEXICO: Triana Iglesias er programleder for «Paradise Hotel» for niende år på rad, og innspillingen foregår som vanlig i Mexico. Det er imidlertid noen ulemper med å være bortreist i to måneder. Foto: Kine Falch / Seoghør.no 
I MEXICO: Triana Iglesias er programleder for «Paradise Hotel» for niende år på rad, og innspillingen foregår som vanlig i Mexico. Det er imidlertid noen ulemper med å være bortreist i to måneder. Foto: Kine Falch / Seoghør.no  Vis mer

(Seoghør.no): Førstkommende mandag åpner TV3 dørene for «Paradise Hotel» nok en gang, noe som blir Triana Iglesias' (34) niende år som programleder.

I år ble det imidlertid ekstra spesielt for Iglesias å reise bort i to måneder. Kun dager før avreise til Mexico, forlovet hun seg nemlig med sin finske kjæreste, rapperen Mikael Gabriel Sohlman (27).

- Det er klart at det er tøft å være borte fra han så lenge. Selv om vi har et avstandsforhold til vanlig, er vi som regel ikke borte fra hverandre lenger enn syv til ti dager om gangen, sa hun da Seoghør.no møtte henne under innspillingen av årets sesong i Mexico.

- Godt å kjenne på hvor heldig man er

34-åringen sier at det nyforlovede paret planla perioden godt, så mens hun var borte, var forloveden på turné.

- Selv om det er kjipt å ikke se ham på to måneder, tror jeg det er litt sunt også. Man får liksom kjenne litt på hvor heldig man er, og at det godt å ha noen som man er så glad i og savner så mye, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

THIS... ❤️ #LoveSpam

Et innlegg delt av Triana Iglesias (@trianaiglesias)

Selv om Iglesias er bosatt i Norge og Sohlman bor i Finland, er de til vanlig flinke til å prioritere tid med hverandre.

- Man blir jo ekstremt knyttet til noen når man er borte fra hverandre i en uke her og der. Man får en helt annen kontakt. Jeg merker i hvert fall det. Jeg har aldri vært så knyttet til noen som jeg er til han. Jeg får så mye kjeft av en kamerat fra Elverum, fordi jeg ikke besøker han. Jeg prøver å forklare han at det faktisk tar kortere tid å fly til Finland, sier hun lattermildt.

Forlovet seg

Forholdet mellom Triana Iglesias og Mikael ble kjent i november 2015. Paret møttes da de begge deltok på det internasjonale billøpet «Gumball 3000» tidligere det samme året.

2. januar i år avslørte de begge via sosiale medier at de har forlovet seg.

Hun sa ja» skrev han til et bilde av hånda hennes med forlovelsesringen, etterfulgt av emneknaggene «#nextlevel» og «#offthemarket».

Også den norske TV-profilen delte et bilde på Instagram, der man tydelig så at den glitrende ringen kom til syne.

Saken fortsetter nedenfor.

Shit Got Real.... 🖤 I told you My man Was a Jedi. #tatooine

Et innlegg delt av Triana Iglesias (@trianaiglesias)

- Så forelska at jeg nesten dør

Triana ble et kjent fjes allerede som tenåring, da hun var med i NRK-programmet «Midt i smørøyet» i 1996. De siste årene har hun satset på karrieren som programleder og modell.

Hun har ledet «Paradise Hotel» helt siden første sesong i 2009.

Kjæresten er på sin side en kjent artist i Finland, og har gitt ut fire album. Han er også skuespiller.

- Han er SÅ bra. Jeg er så forelska at jeg nesten dør. Jeg har fått meg verdens beste kjæreste og han er bare alt, sa hun til Seoghør.no mens romansen var relativt fersk.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Her er årets «Paradise Hotel»-deltakere