STRÅLER: Tidligere Idol-deltaker Sandra Lyng Haugen smilte bredt da hun gjestet ELLEs årlige sommerfest i juni. Foto: Tor Lindseth
STRÅLER: Tidligere Idol-deltaker Sandra Lyng Haugen smilte bredt da hun gjestet ELLEs årlige sommerfest i juni. Foto: Tor LindsethVis mer

– Det er klart at 12 år i rampelyset har satt sine spor

Men Sandra Lyng Haugen sier at hun nå har det bedre enn noensinne.

SEOGHØR.NO: Sandra Lyng Haugen (28) ble kjent for hele Norge da hun i 2004 deltok i Idol, hvor hun sikret seg en fjerdeplass. Året etter slapp hun singlene «Sommerflørt» og «I Morgen» fra debutalbumet «Døgnvill».

Etter det ble det en periode stille fra Mosjøværingen, men i 2013 gjorde hun musikalsk comeback med fengende «PRTeY».

Siden den gang har Sandra blant annet fått sin egen realityserie, «Sandra Usensurert», og vært programleder i Idol Junior. I dag er hun aktuell med låten «Play My Drum».

- Karrieren har satt sine spor

POPULÆR: Hele Norge ble kjent med Sandra som en sjarmerende Idol-deltaker i 2004. Foto: TV 2 / Bjørgli&Bergersen
POPULÆR: Hele Norge ble kjent med Sandra som en sjarmerende Idol-deltaker i 2004. Foto: TV 2 / Bjørgli&Bergersen Vis mer

Til tross for den enorme suksessen, har ikke blondinen alltid hatt det like lett.

– Det er klart at 12 år i rampelyset har satt sine spor. Jeg er bare 28 år, men det virker som jeg har levd litt lenger for å si det sånn, forteller hun til Her og Nå.

Saken fortsetter under bildet.

Som barn ble Sandra utsatt for nådeløs mobbing da hun flyttet fra byen til Mosjøen. Blant annet har hun tidligere fortalt om en episode hvor hun ble banket opp og kastet ned en trapp av sine jevnaldrene.

Stjernen har slitt med spiseforstyrrelsen bulimi siden hun var 13 år gammel, men problemene kom ikke frem i pressen før hun selv valgte å snakke ut om det i 2010.

Den gang fortalte hun til Se og Hør at hun engasjerte seg i arbeid med IKS, «Interessegruppen for kvinner med spiseforstyrrelser».

Nå, fem år senere, sier Sandra at hun har det bedre enn noensinne.

– Jeg er trygg på meg selv og blåser egentlig i hva andre synes om meg. Jeg er meg selv 100 prosent, og det er veldig deilig og befriende, deler hun med Her og Nå.

LES OGSÅ: Nysingle Sandra selger unna