- Det er kjipt å avvise noen

Slik begrunner Anna-Liisa Evensen valget om å sende hjem Per-Helge Løkkebakken.

NATURLIG VALG: Anna-Liisa Evensen valgte å sende hjem Per Helge Løkkebakken, og begrunnet det med at han var den personen hun hadde fått minst kontakt med. Løkkebakken var forberedt på at han ville bli sendt hjem. Foto: TV 2
NATURLIG VALG: Anna-Liisa Evensen valgte å sende hjem Per Helge Løkkebakken, og begrunnet det med at han var den personen hun hadde fått minst kontakt med. Løkkebakken var forberedt på at han ville bli sendt hjem. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: To friere måtte reise hjem i mandagens episode av «Jakten på kjærligheten». Bonde Anna-Liisa Evensen valgte å sende hjem Per-Helge Løkkebakken. Det forklarte hun på følgende måte:

- Per-Helge var den personen jeg fikk minst kontakt med, og hadde minst kjemi med. Han ble stående litt på siden, og var vanskelig å prate med. Derfor var det et naturlig valg for meg, og i og med at det var naturlig, gikk det greit. Men det er klart at det er alltid kjipt å avvise noen, sier hun til Seoghør.no.

Løkkebakken var forberedt på at det var han som måtte reise hjem, og sier at han angrer på at han ikke ga mer av seg selv da under besøket på gården.

- Valget Anna-Liisa tok kom ikke som en overraskelse. Det var selvfølgelig synd å ikke få være med videre, men sånn gikk det. Jeg skulle gjerne vært litt frempå og vist mer av meg selv på gården, men jeg synes ikke det var så enkelt med så mange menn på én gang, og i den settingen vi var i, sier han til Seoghør.no.

For Per-Helge sin del er det ingen endringer i sivilstatusen etter «Jakten på kjærligheten».

- Nei, jeg er fremdeles singel, forklarer han.

Gruet seg
Anna-Liisa sier hun hadde gruet seg til å ha besøk av de fire frierne, mye på grunn av at det var en situasjon hun ikke var kjent med.

- Det var en ny situasjon for meg. Jeg er ikke vant til å ha fire menn i huset. Derfor var jeg spent på om jeg klarte å gi alle like mye oppmerksomhet. Det var viktig for meg at alle følte seg vel og velkommen, og jeg tror alle hadde det bra.

Det til tross, «Jakten»-bonden sier hun klarte å være seg selv, og at det gikk bedre og bedre med tiden.

- Jeg følte det vokste på meg. Det gikk bedre og bedre, og etterhvert får man bedre trening med alle kameraene rundt seg hele tiden. Det var utfordrende i starten, men jeg føler jeg klarte å være meg selv, sier hun til Seoghør.no.

Mistet frier
Også bonden Tor-Magne Egge ble én frier fattigere i mandagens episode. Det var Elisabeth Fjellro som valgte å trekke seg fra TV 2-programmet.

- Jeg ble litt trist. Hun var en av dem jeg hadde håpet at skulle være der mot slutten av uken. Hun var en av favorittene, sa Tor Magne til VG.

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Fjellro begrunnet valget om å gi seg med at hun følte kjemien ikke var helt der den burde være, og at det først og fremst var vennskap.

Egge har dermed frierne Ann Solveig Johnsen, Cecilie Watnan og Ann Julie Bjørgulfson igjen, mens Anna-Liisa Evensen valgte å ta med seg frierne Tobias Engels, Frank Sigvaldsen og Jøran Dahl videre.

«Jakten på kjærligheten» sendes mandager klokken 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun var en av favorittene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer