Marna Haugen:

- Det er kjempestort

Har fått nøklene til det nye huset.

FÅTT NØKLENE: Marna Haugen kan til Se og Hør fortelle at hun fikk nøklene til boligen mandag. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FÅTT NØKLENE: Marna Haugen kan til Se og Hør fortelle at hun fikk nøklene til boligen mandag. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Komiker Ørjan Burøe (47) og influenser Marna Haugen (41) var i flere år et av landets mest profilerte par. I desember i fjor kunne paret røpe overfor Se og Hør at de hadde valgt å gå hver til sitt, etter 18 år som par.

I mai ble deres felles bolig på Ski lagt ut for salg, og Haugen kunne samtidig avsløre at hun hadde kjøpt hus.

Nå har hun omsider fått nøklene.

- Det kjempestort og noe jeg har hatt lyst til lenge. Det gir meg en stor mestringsfølelse, innrømmer Haugen til Se og Hør.

Lang overtakelsesprosess

Videre kan Haugen fortelle at det var en lang overtakelsesprosess, men at hun nå endelig kan begynne å flytte inn.

- Jeg begynner faktisk å flytte inn i dag. Jeg fikk nøklene i går, etter en lang overtakelsesprosess. Nå har jeg bestilt en bil med nødmøbler fra Ikea så jeg kan komme meg inn i huset fort, fortsetter influenseren.

Dette er første gang hun kjøper og flytter inn i et hus alene.

- Hvordan føles det å ha kjøpt et hus, og skulle flytte inn i det alene?

- Det er kjemperart og veldig spennende! Jeg har aldri gjort det før, så det kommer nok til å gå kjempebra, sier hun lattermildt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer