FEIRET UTEN KJÆRESTEN: Leon Bashir komsammen med skuespillere Slavko Labovic og Kim Bodnia på "Tomme Tønner"-premièren. Kjæresten Lene Alexandra røk samtidig ut av Melodi Grand Prix. Foto: Stella Pictures
FEIRET UTEN KJÆRESTEN: Leon Bashir komsammen med skuespillere Slavko Labovic og Kim Bodnia på "Tomme Tønner"-premièren. Kjæresten Lene Alexandra røk samtidig ut av Melodi Grand Prix. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det er kjedelig

Leon Bashir kom uten MGP-utslåtte Lene Alexandra på sin egen premiére.

SEHER.NO: Fredag kveld var det duket for première av den norske gangster-komedien "Tomme Tønner" på Colosseum Kino i Oslo. Regissør og skuespiller Leon Bashir var i storform på den røde løperen, og gledet seg til kvelden.

- Jeg har sett denne filmen så mange ganger nå. Men likevel gleder jeg meg som en liten unge. Jeg håper det kommer til å rocke, sa han til Seher.no.

Samtidig som kjendisene travet nedover løperen på Oslo vest, sto Bashirs kjæreste Lene Alexandra Øien på scenen under Melodi Grand Prix på Ørlandet. Bashir forteller at han gjerne skulle vært tilstede for å se på Lene Alexandra, som ikke klarte å komme seg videre til MGP-finalen.

- Jeg føler nok det samme over å ikke være der hos henne, som hun gjør fordi hun ikke får være med å rocke her. Så akkurat det er kjedelig.

Også Kristoffer Joner, som har en sentral rolle i filmen, var i god form da han ankom Colosseum.

- Dette gleder jeg meg veldig til. Jeg håper det blir som folk har snakket om. Det blir lett og ledig humor, sa han til Seher.no.

Blant kjendisene som var tilstede på kinopremière fredag kveld var sexolog Kristin Spitznogle, Henriette Brusgaard, Mariann Thomassen og Lisa og Julie Tverrå Johnsen fra "X Factor"-gruppa "The Johnsen Sisters".

- Vi tror dette blir en veldig bra kveld, og gleder oss, fortalte Julie og Lisa til Seher.no på vei inn i kinosalen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er han Lenes nye mann?

PÅ PREMIÈRE: Søstrene Julie og Lisa Tverrå Johnsen fra "The Johnsen Sisters". Foto: Stella Pictures
"ROCKET": Leon Bashir håpet kvelden ville "rocke". Foto: Stella Pictures
KINOKLAR: Kristin Spitznogle. Foto: Stella Pictures
GODE VENNER: Isabella Martinsen og Per Heimly. Foto: Stella Pictures