Egor Filipenko:

- Det er katastrofe

Slik går det etter skademarerittet.

DANSET SAMMEN: Katrine Moholt og Egor Filipenko danset sammen før han gikk ut med skade. Foto: Javad Parsa / NTB
DANSET SAMMEN: Katrine Moholt og Egor Filipenko danset sammen før han gikk ut med skade. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Egor Filipenko (34) var blant dem som gjorde comeback under årets «Skal vi danse: all stars»-sesong. Han har tidligere vært med som både dommer og proffdanser.

I år danset han med Katrine Moholt (49), men etter bare noen uker på parketten måtte Filipenko trekke seg på grunn av prolaps.

Til Se og Hør har Filipenko åpnet om at han fortsatt sliter med skaden han pådro seg under dansekonkurransen.

- Det har blitt lite grann bedre, men så er det sånn at man blir litt vant til hvordan man har det. Så jeg føler det går litt opp og ned, uttalte han til Se og Hør kort tid før finalen.

Da kom det frem at hovedutfordringen er at han ikke kan bevege seg noe særlig.

Til TV 2 forteller proffdanseren at tiden etter «Skal vi danse» har vært smertefull.

Må trolig operere

- Problemet er at jeg ikke kan bruke en del av musklene mine. Jeg får ikke tatt en push-up en gang. Det er katastrofe. Fra å være topptrent til å være helt ute, uttaler han til nettstedet.

Til Se og Hør fortalte 34-åringen at hele to kirkurger har anbefalt han å operere. Det kan det ende med at han gjør, men først vil han snakke med en tredje kirurg. Han skal også ta ny MR for å se hvordan det har utviklet seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer