Egor Filipenko:

- Det er katastrofe

Slik går det etter skademarerittet.

DANSET SAMMEN: Katrine Moholt og Egor Filipenko danset sammen før han gikk ut med skade. Foto: Javad Parsa / NTB
DANSET SAMMEN: Katrine Moholt og Egor Filipenko danset sammen før han gikk ut med skade. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Egor Filipenko (34) var blant dem som gjorde comeback under årets «Skal vi danse: all stars»-sesong. Han har tidligere vært med som både dommer og proffdanser.

I år danset han med Katrine Moholt (49), men etter bare noen uker på parketten måtte Filipenko trekke seg på grunn av prolaps.

Til Se og Hør har Filipenko åpnet om at han fortsatt sliter med skaden han pådro seg under dansekonkurransen.

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

- Det har blitt lite grann bedre, men så er det sånn at man blir litt vant til hvordan man har det. Så jeg føler det går litt opp og ned, uttalte han til Se og Hør kort tid før finalen.

Da kom det frem at hovedutfordringen er at han ikke kan bevege seg noe særlig.

Til TV 2 forteller proffdanseren at tiden etter «Skal vi danse» har vært smertefull.

TAPTE: Etter at Jørgine Massa Vasstrand havnet på 2. plass under årets «Skal vi danse: All stars», valgte hun denne gangen å prate med pressen med det samme. Video: Rød Løper Vis mer

Må trolig operere

- Problemet er at jeg ikke kan bruke en del av musklene mine. Jeg får ikke tatt en push-up en gang. Det er katastrofe. Fra å være topptrent til å være helt ute, uttaler han til nettstedet.

Til Se og Hør fortalte 34-åringen at hele to kirkurger har anbefalt han å operere. Det kan det ende med at han gjør, men først vil han snakke med en tredje kirurg. Han skal også ta ny MR for å se hvordan det har utviklet seg.

BUKSA RYKER: Egor Filipenko sin bukse sprekker under dansen med dansepartner Katrine Moholt. Reporter: Jonas Hammer. Video: Luna Lea/TV 2 Vis mer

- Grunnen til at det er sånn er at prolapsen min er to steder og den ene skiven er knust. Det vil si at den klemmer på en nerve som sender impulser til hele venstre siden av armen, forklarte han om skaden.

Filipenko understreker at han likevel ikke angrer på deltakelsen.

- Det eneste som er utrolig kjipt er at jeg ikke fikk fullført det. Jeg slet jo litt de første to-tre ukene med at jeg måtte trekke meg. Jeg er ikke en type som trekker meg fra ting, så det var litt psykisk tung beskjed å måtte fordøye, sier Filipenko.

SKREMT: Jørgine Massa Vasstrand deiset rett i bakken under «Skal vi danse» da hun rett og slett ble skikkelig skremt. Video: Rød Løper Vis mer

Fikk ny partner

Da Filipenko måtte trekke seg fra det populære danseprogrammet kom også nyheten om at Moholt skulle få en ny partner.

Tarjei Svalastog (23), som tidligere danset med Martine Lunde (26) steppet inn.

- Jeg gleder meg til å fortsette i «Skal vi danse: all stars» sammen med Katrine. Egor har tidligere vært dansetreneren min, og nå overtar jeg hans prosjekt med ydmykhet. Det er trist når noen må avbryte på grunn av skade og jeg ønsker han masse god bedring, uttalte Svalastog den gangen.

VINNER: Cengiz Al er vinner av «Skal vi danse: all star». Dette sa han etter å ha vunnet finalen lørdag kveld. Vis mer

LES OGSÅ: Dette svarer han på kjærestespørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer