Maria Bonnevie:

- Det er kaos, men et velkomment kaos

Skuespilleren returnerte til den røde løperen for første gang siden hun ble trebarnsmor.

TREBARNSMOR: I sommer ble Maria Bonnevie mor for tredje gang. Tirsdag kveld returnerte hun til den røde løperen for første gang siden fødselen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TREBARNSMOR: I sommer ble Maria Bonnevie mor for tredje gang. Tirsdag kveld returnerte hun til den røde løperen for første gang siden fødselen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld var det duket for festpremiere på filmen «Føniks» på Klingenberg kino i Oslo.

Blant de oppmøtte var skuespiller Maria Bonnevie (45), som spiller rollen som den ustabile moren Astrid, i filmen.

Hun har ikke vært å se på den røde løperen siden hun og talkshowkongen Fredrik Skavlan (52) ønsket sitt tredje barn velkommen til verden i juli.

Tilværelsen som trebarnsmor er til tider litt kaotisk, kan kinoaktuelle Maria fortelle til Se og Hør.

- Det er kaos, men et velkomment kaos. Jeg prøver å bli venn med kaoset, og se at det er en bra ting, sier skuespilleren.

PÅ FESTPREMIERE: Maria Bonnevie på Klingenberg kino der filmen «Føniks»hadde festpremiere. Her poserer hun sammen med filmens regissør, Camilla Strøm Henriksen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ FESTPREMIERE: Maria Bonnevie på Klingenberg kino der filmen «Føniks»hadde festpremiere. Her poserer hun sammen med filmens regissør, Camilla Strøm Henriksen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Fredrik Skavlan var ikke til stede under festpremieren, da han jobber med tv-innspilling i London. Deres nye, lille familiemedlem tok derimot turen.

- Hun trilles rundt her et eller annet sted, det er en venninne av stedatteren min som passer henne, sier Maria, og legger til at navnet på den lille er hemmelig.

FAMILIE: I sommer ble Maria Bonnevie og Fredrik Skavlans familie utvidet, da de fikk sitt tredje barn sammen. Fredrik har tre barn fra før, og er nå seksbarnsfar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FAMILIE: I sommer ble Maria Bonnevie og Fredrik Skavlans familie utvidet, da de fikk sitt tredje barn sammen. Fredrik har tre barn fra før, og er nå seksbarnsfar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Familieforøkelse

Det var i et innlegg på Instagram at Fredrik Skavlan i juli kunne avsløre at familien hadde fått et nytt medlem.

- Flagget opp for norsk helsevesen i sitt ess, og for jordmødrene. Som for sjette gang fikk meg til å føle at jeg ikke er i veien overhodet, skrev han til bildet.

Nyheten om at Maria var gravid kom bare en måned før den lille ble født.

Hun fortalte den gang til Dagens Næringsliv at hun ble tatt på senga av graviditeten, da hun egentlig skulle ha vært å se i en rolle ved svenske Kungliga Dramatiska Teatern.

- Jeg ble både glad og fortvilet da jeg ble klar over graviditeten, for timingen var alt annet enn perfekt. Jeg gruet meg til å fortelle det til Eirik Stubø, Dramatens sjef. Plakaten var trykket, prøvene i gang. Men han tok det veldig bra, sa hun til DN.

Fra før har Maria og Fredrik to barn sammen, en treåring og en seksåring. Fredrik har også tre barn fra tidligere forhold, og er nå seksbarnsfar.

LES OGSÅ: Dette svarer hun på babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer