ELSKER Å VÆRE SEXY: Britney Spears mener det er jobben hennes å være sexy. Her under en opptreden hos 'Late Show with David Letterman'. Foto: ALL OVER PRESS
ELSKER Å VÆRE SEXY: Britney Spears mener det er jobben hennes å være sexy. Her under en opptreden hos 'Late Show with David Letterman'. Foto: ALL OVER PRESSVis mer

- Det er jobben min å se sexy ut

Britney Spears sier hun egentlig er en veldig sjenert person...

SEXY PÅ SCENEN: Britney Spears er kjent for sine sexy sceneopptredener. Foto: BritneyDC  / Splash News/ All Over Press
SEXY PÅ SCENEN: Britney Spears er kjent for sine sexy sceneopptredener. Foto: BritneyDC / Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Sangstjernen Britney Spears (31) har lite imot å kaste klærne. Gjennom mange år som entertainer er hun kjent for sexy sceneshow og musikkvideoer.

Blant annet viser hun seg lettkledd i den nye videoen til sangen «Work B***h».

Selv mener hun at sin egen oppførsel på scenen og i videoer ikke speiler hvordan hun er privat. På spørsmål om sin egen sex-appeal, svarer hun følgende:

- Jeg tror det har med hva jeg driver med å gjøre. Det er jobben min å være sexy, mer enn hvordan jeg egentlig er når jeg er hjemme med barna, sier hun til Showbiz 411.

Saken fortsetter under bildet...Spears har sønnene Sean (8) og Jayden (7) med eksmannen Kevin Federline.

Superstjernen forteller at hun går inn i en rolle når hun entrer scenen foran tusenvis av fans.

- Jeg er en veldig sjenert person, så når jeg går på scenen er det bra for meg, fordi jeg føler jeg spiller en rolle.  Det er som terapi for meg.

Britney synger derimot ikke selv når hun står på scenen. Det er allment kjent at Spears lip syncer under konsertene sine, men et nytt opptak fra 2001 ble nylig lagt ut på nettet. Klippet avslører Spears som en live-artist med mildt sagt beskjeden stemmeprakt.

Videoen er lagt ut på Youtube og viser Britney under en konsert i Las Vegas i 2001. Lyden på Spears mikrofon er skrudd opp, og musikken høres såvidt i bakgrunnen.

- Britney Spears' utrolig dårlige sangstemme ble avslørt under en Las Vegas-konsert i 2001. Nå vet vi hvorfor Britney lip-syncer på konserter. Stemmen hennes, i det minste på denne konserten, er som noe du kan høre i de tidligste rundene i «American Idol», med de dårligste deltagerne, skrev Radaronline.

LES OGSÅ: Britneys virkelige stemme avslørt