STJERNE OVER NATTEN: Erlend ble hele Norges nye kjæledegge da han vant "Norske talenter", men noen kjæreste har han ikke tid til. Foto: SCANPIX
STJERNE OVER NATTEN: Erlend ble hele Norges nye kjæledegge da han vant "Norske talenter", men noen kjæreste har han ikke tid til. Foto: SCANPIX Vis mer

- Det er jo som å få en hund

"Norske talenter"-vinneren Erlend Bratland er fortsatt singel.

SEHER.NO: Knapt et øye i det ganske land var tørt da Erlend Bratland (16) sang seg til seier i "Norske talenter" på TV 2.

Seieren førte blant annet med seg pengepremier, platekontrakt og to førsteplasser på VG-lista Topp 20, men noen kjæreste har den fargerike 16-åringen med den store stemmen fremdeles ikke.

- Nei, det har jeg ikke. Det er jo som å få hund. Du må ha tid til det, liksom, sier Erlend til Dagbladet.

Men oppmerksomhet fra håpefulle beilere har det ikke skortet på...

- Jeg fikk noen rare telefoner og SMS-ser. Det var mest jenter mellom 13 og 16 år. De fniste og hylte. Skulle jeg ha snakket med alle som ringte meg personlig hadde jeg hatt mye å gjøre. Det ble til at jeg la på, forteller Norges største talent.

Men uønskede telefonoppringninger til tross - Erlend synes ikke det er noe problem å ha blitt rikskjendis.

- Det snudde jo alt på hodet. Jeg ble kjendis over natta. Alle ville ha en bit av meg, og jeg måtte skrive autografer. Det var veldig moro, og jeg ville ikke gått tilbake til det jeg hadde før, forteller Erlend.

LES OGSÅ: Er du et norsk talent?

Har du tips om norske TV-kjendiser? Tips oss på seher@seher.no