- Det er jo såpass pinlig, men jeg vet ikke om det er ikonisk

TV 2s sportsanker Jon Hartvig Børrestad snakker ut om det latterliggjorte tv-innslaget.

RAPPET: NRKs Trygdekontoret døpte TV 2-Sportens musikkinnslag til «White men can´t jump».
RAPPET: NRKs Trygdekontoret døpte TV 2-Sportens musikkinnslag til «White men can´t jump». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se innslaget nederst i saken!


SEOGHØR.NO: TV 2-Sportens Jon Hartvig Børrestad (34) angrer ikke på at han i sin tid bidro med en av de kanskje mest brutale pute-tv-episodene i norsk tv-sport-historie.

Det går frem i det såkalte «Smilegift-intervjuet» i det kommende nummeret av gratisavisa Natt&Dag.

– Det var et ønske om at vi skulle gjøre et stunt for X-faktor, og det sa jeg nei til. Men etter at Eli-Kari hadde værmeldingen der hun sang, så spurte de igjen. Så da sier vaktsjefen at da skal vi faen meg gjøre det skikkelig. Han hentet alle mulige instrumenter og dansere – det var et helvetes spetakkel! Det ble tatt opp på Trygdekontoret, i en snutt kalt White men can´t jump, hvor de viste mange pinlige tv-øyeblikk. De snakket om pute-tv. Jeg husker Jenny Skavlan, hun sa at hun mente at alle sportssendinger burde avsluttes sånn.

- Er du enig i påstanden: dette er et ikonisk tv-øyeblikk i norsk fjernsynshistorie?


– Ja, det er jo såpass pinlig, men jeg vet ikke om det er ikonisk. Men det er jo jævlig mange som husker meg for det. Men jeg håper ikke at det er det som står igjen når jeg en dag trer av. Men det kan vel fort være det, sier Jon Hartvig Børrestad til Natt&Dag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer