FIKK GÅSEHUD: Samsaya medvirker med egen låt i Hollywood-filmen "The Wrestler", met det var først da hun så filmen selv på kino at hun skjønte at det var sant. Foto: Foto: Anders Myhren / Seher.no
FIKK GÅSEHUD: Samsaya medvirker med egen låt i Hollywood-filmen "The Wrestler", met det var først da hun så filmen selv på kino at hun skjønte at det var sant. Foto: Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Det er jo helt utrolig

Samsaya-låt brukt i Hollywood-film, selv visste hun ikke om det.

Se Samsaya synge sin nye singel "Money" nederst i saken

SEHER.NO: - Jeg fikk ikke den følelsen før jeg satt på kino. Det er da man skjønner det, sier Samsaya (29) til Seher.no.

Like før jul fikk artisten og tidligere "Korslaget"-deltakeren en telefon fra en regissørvenn i New York om at hennes låt "Dodge It" medvirket i den prisbelønnede Hollywood-filmen "The Wrestler". Filmen hadde da allerede rullet og gått på kinolerret i USA en god stund uten at Samsaya hadde fått vite om at låta var med. Den indisk-norske artisten ble svært overrasket over nyheten, men turde likevel ikke å slippe jubelen helt løs.

- Helt ærlig så tenkte jeg "er du sikker på at det er min låt?", "er det noen som har tatt min låt og gjort den på nytt", sier den sympatiske artisten til Seher.no.

Mickey Rourke vant Golden Globe og ble Oscar-nominert for sin rolle i "The Wrestler". Det er i en scene der Rourke står inne på toalettet på en klubb og speiler seg at Samsaya kan høres.
29-åringen forteller at hun har fått flere tekstmeldinger av venner som er blitt overrasket over å høre låta hennes i filmen. Selv innrømmer hun at hun fikk gåsehud av å høre seg selv i Hollywood-suksessen.

Samsaya har selv spilt i filmer som "Villmark" og "Folk flest bor i Kina", og er nå aktuell med den nye singelen "Money". I august slipper hun sitt andre album "Samsaya".

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Langer ut mot Tone og Samsaya 

Se intervju med Samsaya her:[obj:media:7733]