DANSEKLARE: Margrethe Røed og Asmund Grinaker er blant parene som skal svinge seg på parketten førstkommende lørdag. Foto: Seher.no/Anders Myhren
DANSEKLARE: Margrethe Røed og Asmund Grinaker er blant parene som skal svinge seg på parketten førstkommende lørdag. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Det er jo helt absurd

Margrethe Røed ble healet av dansepartnerens hender.

SEHER.NO: Se videointervju med Margrethe og Asmund nederst i saken!

Lørdag er det klart for årets sesongpremiere på "Skal vi danse" på TV2, og NRK Supers programleder Margrethe Røed er en av kjendisene som skal svinge seg på parketten.

Dansetreningen begynte imidlertid ikke som Margrethe hadde planlagt, da dansepartneren Asmund Grinaker fikk halsbetennelse og Margrethe selv ble plaget med et vondt kne.

Tirsdag avslørte TV-profilen på bloggen sin at hun - etter å ha prøvd alt mot det vonde kneet sitt - lot dansepartner Asmund legge hendene sine på det og gjennomføre en god gammeldags healing.

Til Seher.no forteller "Skal vi danse"-deltageren at hun til slutt ble desperat, og lot dansepartneren legge hendene på det vonde kneet, mens de begge forsøkte forsøkte å konsentrene seg om healingen.

- Jeg ventet nesten at ting skulle begynne å lette, men ingenting skjedde, men dagen etter så var jeg faktisk frisk i kneet, så det er jo helt absurd, forteller hun til Seher.no.

Margrethe - som er gravid - prøvde både nåler, teip og helsekostprodukter før hun lot Asmund trå til, og selv om han mener kneet kanskje ble bra av andre behandlinger enn healingen, hadde Margrethe troen på healingen.

- Plutselig så skjer det ting. Har man trua så går det, og jeg hadde trua, sier hun til Seher.no.

Se "Skal vi danse" lørdager kl. 19.30 på TV2.Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg vil danse som en mann


[obj:media:8018]