- Det er jeg som er plastelinamannen

Har du hatt på følelsen av å hørt stemmen til den gule figuren i Djuice-reklamen før?

SEOGHØR.NO: Siden i fjor har mobilselskapet Djuice kjørt en serie med reklamefilmer på norske TV-skjermer, der flere plastelinafigurer har hatt hovedrollene.

Flere observante Seoghør.no-lesere har ment å dra kjensel på stemmen til den gule hovedfiguren.

Nå bekrefter programleder Sigurd Sollien (48) - kjent fra blant annet «Sjarmørskolen» på TVNorge -  at det er han som fører den gule figurens tunge.

FLERE DUBBEJOBBER: Sigurd Sollien har tatt flere oppdrag der han dubber video. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
FLERE DUBBEJOBBER: Sigurd Sollien har tatt flere oppdrag der han dubber video. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Se og Hør Sigurd fortelle om sin spesielle rollefigur i videoen øverst i artikkelen!

- Ja, jeg kan bekrefte at det er meg. Hvis noen i de tusen hjem lurer på akkurat det, så er det morsomt. Jeg lånte bort stemmen min, og det var veldig morsomt, sier han til Seoghør.no.

Dette er ikke første gangen Sollien låner bort sin egen stemme. Han har gjort lignende oppdrag både på TV og i filmer. Og noen ganger har stemmen hans blitt gjenkjent.


- Ja, på skolen lurer folk. Jeg dubber en del barne-TV og litt kinofilmer. Da lurer de på om det er jeg som har den stemmen. Det er en ganske gjenkjennelig stemme. En journalist omtalte en gang stemmen min som «brekende vestkantsk». Så jeg vet ikke. Den er kanskje det, sier Sollien lattermildt.

Hvorfor han fikk jobben er Sollien litt usikker på.

- Jeg tenkte ikke på at jeg skulle være en plastelinafigur. Kanskje jeg ble castet fordi at jeg ligner på en plastalinafigur? sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Truet på livet av ranere