Britney Spears

- Det er jævla ondskap

Popstjernen kom med nye utbrudd mot faren under en høring i Los Angeles onsdag. Nå får hun ny advokat.

I HØRING: Popstjernen Britney Spears var i en ny høring om vergemålet onsdag. Foto: Matt Baron / REX / NTB
I HØRING: Popstjernen Britney Spears var i en ny høring om vergemålet onsdag. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjernen Britney Spears (39) krever igjen at faren, Jamie Spears (69), blir fjernet som verge etter at han har hatt kontroll over livet hennes de siste 13 årene. Hun vitnet i en høring i forrige måned, og onsdag var hun tilbake i en høring i en domstol i Los Angeles.

Der sa hun at faren burde siktes for «vergemålsmisbruk», melder flere medier blant annet The Guardian.

- Jeg trodde de prøvde å drepe meg, sier Spears om vergene under høringen, ifølge CNN.

Hun forteller også at hun var «ekstremt redd» for faren.

Popstjernen snakket til et fullsatt rom via telefon og kom med flere harde utfall mot faren og fortalte også om detaljer som at hun hadde blitt fratatt hårvitaminer og kaffe.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom frem i retten for kort tid siden. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

- Jævla ondskap

- Dommer, det er ikke misbruk, det er jævla ondskap. Unnskyld ordbruken, men det er sannheten, sa Spears til dommeren Brenda Penny, som leder høringen.

Flere ganger brøt hun sammen i gråt.

Hun gjorde det klart at det viktigste for henne var å fjerne faren som verge, men at medvergen, Jodi Montgomery kunne forbli i rollen.

- Faren min må fjernes i dag, og jeg vil være fornøyd med å ha Jodi til å hjelpe meg, sier Spears.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

Under høringen i forrige måned tok popstjernen for første gang til orde offentlig for å bli kvitt vergemålet, som har gitt faren og andre kontroll over livet og karrieren hennes helt siden hun hadde et offentlig sammenbrudd i 2008.

Etter den første runden i juni ba hennes omstridte, rettsoppnevnte advokat, Samuel D. Ingham, om å få trekke seg. Forvaltningsselskapet Bessemer Trust trakk seg fra rollen som medverge. Hennes manager i mange år har trukket seg. Faren hennes, Jamie Spears, har bedt om at anklagene hennes blir etterforsket.

Ny advokat

Under høringen onsdag var også en profilert Hollywood-advokat Mathew Rosengart, til stede. Han ønsker å representere Britney Spears, og sa til retten at firmaet hans ville være i stand til å gå inn i en kompleks sak.

Retten innvilget ondag dette ønsket, og fra nå av skal Rosengart representere henne.

REDD: Igjen er fansen til Britney Spears bekymret for stjernen etter en video på Instagram. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Det kan bety at hun vil få en langt mer aggressiv juridisk bistand for å få en slutt på vergemålet, NBC News.

Hennes rettsoppnevnte advokat, Ingham, har hatt rollen siden Spears ble pålagt vergemålet i 2008.

I den perioden har han fått utbetalt millioner av dollar fra Britneys formue styrt av vergene. I retten i juni sa Spears at hun ikke visste at hun hadde rett til å be domstolen om å avslutte vergemålet. Selv om Spears har vært svært negativ til ordningen i mange år, har ikke Ingham bedt om dette på hennes vegne på noe tidspunkt.

LES OGSÅ: - Det er hjerteskjærende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer