STÅR PÅ SITT: - Jeg ville aldri gjort dette mot barna mine hvis jeg ikke mente det. Jeg vil ha en skilsmisse, sier en bestemt Peter André. Foto: Stella
STÅR PÅ SITT: - Jeg ville aldri gjort dette mot barna mine hvis jeg ikke mente det. Jeg vil ha en skilsmisse, sier en bestemt Peter André. Foto: StellaVis mer

- Det er ingen vei tilbake

Superstjernen nekter å bøye seg for konas innstendige bønn.

SEHER.NO: Glamourmodellen Jordan (30) har den siste tiden kommet med sterke beskyldninger mot ektemannen Peter André (36), som har tatt ut skilsmisse. I forrige uke la hun derimot alle kortene på bordet, og fortalte om hvor desperat hun er for å vinne ham tilbake.

Akkurat det har hun ingen muligheter til, skal man tro André selv. 36-åringen insisterer nemlig på at han vil ut av ekteskapet.

- Det er ingen vei tilbake, og jeg ville aldri gjort dette mot barna mine hvis jeg ikke mente det. Jeg vil ha en skilsmisse, og jeg vil at det skal bli så vennskapelig som mulig slik at vi kan komme oss videre i livene våre, sier han ifølge The Sun.

Sist uke ble det hevdet at Katie Price, som hun egentlig heter, nektet ektemannen sex i over to år, i tillegg til å mobbe ham offentlig. Alt for å kontrollere ham.

- Hadde jeg bare visst hvor fæl jeg har vært mot ham ville jeg stoppet. En skilsmisse er det siste jeg ønsker, jeg vil bare at vi skal være en familie igjen, sa hun - tydelig angrende - i helgen. 

Paret skal ikke ha snakket sammen siden det ble slutt 11. mai. Ifølge den engelske avisen vil Katie beskytte sin formue - som skal være på svimlende 400 millioner kroner - mens Peter vil ha felles foreldrerett for barna, Junior (3) og Princess Tiaamii (21 mnd).

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Raser etter sex-nekt og mobbing