- Det er ingen sjalusi

Samboeren smiler av oppstyret rundt Stian «Staysman» Thorbjørnsen etter «Skal vi danse»-suksessen.

FORELSKET: Jeg har skrevet en sang til henne, det synes jeg er ganske romantisk, sier Stian Thorbjørnsen på spørsmål om hvordan han viser sin romantiske side overfor samboeren Tina Svestad.  Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør
FORELSKET: Jeg har skrevet en sang til henne, det synes jeg er ganske romantisk, sier Stian Thorbjørnsen på spørsmål om hvordan han viser sin romantiske side overfor samboeren Tina Svestad. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artisten Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33) gjør for tiden stor suksess sammen med sin dansepartner Alexandra Kakurina i kjendiskonkurransen «Skal vi danse» på TV 2.

Det har også ført til mange henvendelser fra begeistrete kvinnelige TV-seere.

Stian spøker med at forskjellen fra det han opplever når han spiller konserter, er alderen på fansen.

- Nå får jeg oppmerksomhet fra 40 år gamle damer som synes jeg er ålreit, og det er helt dødt fra de yngre. Jeg ar vært gjennom hele skalaen, sier han og ler.

Men på hjemmebane er det kun en kvinne som får oppmerksomheten, samboeren Tina Svestad. Sammen har de sønnen Lennox (13 mnd.).

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Stian Thorbjørnsen har fått mye oppmerksomhet fra kvinnelige TV-seere etter suksessen i «Skal vi danse», men selv har han kun øyne for samboeren Tina. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør
FORELSKET: Stian Thorbjørnsen har fått mye oppmerksomhet fra kvinnelige TV-seere etter suksessen i «Skal vi danse», men selv har han kun øyne for samboeren Tina. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør Vis mer

Da Seoghør.no møtte paret på premierefesten til NRK-programmet «Typen til», avslørte Stian at han forsøker å være flink til å vise sin romantiske side overfor kjæresten.

- Jeg har vel noe å jobbe med, men jeg glimter til innimellom. Jeg har skrevet en sang til henne, det synes jeg er ganske romantisk, sier han med et smil.

På grunn av mange timer med dansetrening hver uke får Stian - som også har en sønn fra et tidligere forhold - ikke sett familien så mye som han pleier.

Men Tina sier at hun ikke er sjalu på all tiden han tilbringer Alexandra.

- Stian er veldig mye Stian, så det var greit å få litt frihet og la noen andre ta ansvar for ham. Jeg setter veldig pris på «Skal vi danse»-perioden - når Alexandra har ham 4-5 timer per dag, ler hun.

Stian om vekttapet som følge av dansetreningen - se video:

«Skal vi danse» ser du på TV 2 lørdager kl. 19.30

LES OGSÅ: - Nå må jeg vel tatovere et minustegn foran

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer