- Det er ingen problem for meg å vise hud

Hilde Louise Asbjørnsen er mer nervøs for at folk ikke skal le av henne.

SEOGHØR.NO: Den norske artisten Hilde Louise Asbjørnsen (35) er for tiden aktuell i forestillingen «Chicago» på Oslo Nye Teater sammen med blant annet Dennis Storhøi (54).

Musikalen, som byr på en herlig blanding av jazz, lettkledde dansere og spennende hovedpersoner, hadde premiere i januar, men har ekstraforestillinger i mai og juni.

Til høsten blir Asbjørnsen å se i den selvskrevne bruleske kabareten «The Lulu Show» på Centralteateret, og her skal hun lettkledd danse forførende foran publikum.

Men det tar den talentfulle revyartisten på strak arm.

- Etter å ha gjort «Chicago» er det ingen problem for meg å vise hud. Det er hverdagen vår. Vi løper rundt i undertøyet hele tiden, så jeg er ikke nervøs for det, forteller hun til Se og Hør.

- Jeg er mer nervøs for å klare å skrive noe som folk vil like og le av. Men jeg skal jo danse litt ja, og jeg er veldig inspirert av Chicago som jeg spiller i nå. Der har vi det veldig gøy med dans, sier hun.

Se videointervju med Hilde Louise i toppen av saken.

PÅ SCENEN: Her er Hilde Louise (t.h) under "Chicago"-premieren på Oslo Nye sammen med Dennis Storhøi og Eli Stålhand. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
PÅ SCENEN: Her er Hilde Louise (t.h) under "Chicago"-premieren på Oslo Nye sammen med Dennis Storhøi og Eli Stålhand. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Hilde Louise Asbjørnsen fikk cyste på stemmebåndet