INGEN SPOR: Etter den siste kontrollen kan Per Fugelli fortelle at det ikke finnes noen spor av kreft igjen. Foto: Stella Pictures
INGEN SPOR: Etter den siste kontrollen kan Per Fugelli fortelle at det ikke finnes noen spor av kreft igjen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det er ingen kreft å se

Per Fugelli har fått gode nyheter etter den siste operasjonen.

SEOGHØR.NO: Det er fem år siden samfunnsdebattanten og forfatteren Per Fugelli (70) fikk konstatert tykktarmkreft.

Han var gjennom den siste operasjonen i februar, og nå har han fått gode nyheter.

- Jeg har godt nytt: Den siste operasjonen var i februar, og kontrollen i forrige uke av lunger, lever, tarmer og skjelettet viser at det er ingen kreft å se. Det er en gladmelding, det er gull. Det betyr likevel ikke at Per er frisk, det er et bitte lite betydelig håp, et friminutt for meg, sier han til VG.

Fugelli fryktet det verste da han fikk kreftbeskjeden.

- Jeg var veldig sikker der og da at jeg kom til å dø ganske fort, og ganske jævlig, sier han til avisen.

Forfatteren har tidligere sagt at han ikke dveler ved tanken på om det var hans livsstil som førte til at han ble syk. Derfor endret han ikke på vanene sine selv om han fikk kreft.

- Med et stort deilig anlegg for bekymringsløshet har jeg spist bløtkake, røykt sigaretter, drukket vin og brennevin. Du skal ikke ødelegge helsen med å tenke for mye på den. I løpet av de fire årene jeg har vært syk har jeg på ingen måte forandret livsstil, sa han til Dagbladet i fjor.

LES OGSÅ: - Livet kan være hipp hurra likevel

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.