Sophie Elise Isachsen:

- Det er ingen hemmelighet

Røper fremtidsplaner.

BLIR FLAU: Dette svarer Sophie Elise Isachsen på spørsmål om Isak Dreyer. Video: Maja Walberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere toppblogger og influenser Sophie Elise Isachsen (27) har gjennom årene gjort seg godt bemerket i norsk underholdningsbransje, blant annet gjennom «Bloggerne», «Sophie Elises verden» og «Farmen kjendis».

Derfor er det også naturlig at det til stadighet er store spørsmål knyttet til privatlivet hennes, og influenserens sivilstatus har det seneste året vært på «alles» lepper.

Spesielt stor interesse har det derfor vært hver gang 27-åringen publiserer innlegg på Instagram, og særlig innleggene hvor hun deler kryptiske emojier får oppmerksomhet.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

- Håper det skjer

Det er kanskje spesielt innlegg hvor hun deler emojier av gravide kvinner og englebabyer som får spekulasjonene til å svirre, og flere ganger har følgerne spekulert på om influenseren har hintet om graviditet.

Overfor Se og Hør forteller hun imidlertid at det ikke er noen hemmelighet at hun ønsker seg barn i fremtiden - en nær en sådan.

ØNSKER BARN: Sophie Elise Isachsen legger ikke skjul på at hun har planene for framtida klare. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ØNSKER BARN: Sophie Elise Isachsen legger ikke skjul på at hun har planene for framtida klare. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det er ingen hemmelighet og ganske åpenbart at jeg har veldig lyst på barn, og jeg håper at det skjer i løpet av de neste to-tre årene. Så når folk spør meg hva jeg vil ha i fremtiden, er det det jeg vil ha, sa hun fra Gullrutens røde løper i helgen.

- Jeg er sulten på mer karriere, men jeg vil veldig gjerne ha en fin familie. Og det kan jeg gjerne si.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Dette svarer Sophie Elise om at hennes forhold til «Farmen kjendis»-kollega. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Navnene i boks

27-åringen avslører videre at hun ikke ønsker seg mer enn ett barn, og at hun allerede har planlagt flere detaljer om fremtidens familieforøkelse.

- Jeg har navn allerede! Jeg vet hundre prosent.

Hun vil naturligvis ikke røpe hvilke navn hun har i tankene, men kan fortelle at både guttenavn og jentenavn er i boks.

DÅRLIG RÅD: Sophie Elise Isachsen forteller om at de hadde dårlig råd i barndommen på «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

- Det sier jeg hver gang jeg dater en fyr, sånn: «Bare så du vet det så er dette navnene».

- Og da er de enig i navnene?

- Ja, for jeg har jo bra smak i navn, ler hun.

- Jeg lever mitt liv

27-åringen er per nå tilsynelatende ikke i et forhold, til tross for at det har svirret romanserykter mellom hun og «Farmen kjendis»-vinneren Isak Dreyer (27).

Ikke lenge etter «Farmen kjendis» var over på TV, satte Dreyer kursen mot Grønland for en tre måneder lang ekspedisjon. Siden har det vært stille fra dem om hverandre.

DROPPER EGEN SERIE: Sophie Elise Isachsen var tilbake i «Bloggerne» etter noen år borte fra skjermen. Her forteller hun hvorfor det ikke kommer flere sesonger av hennes egen serie, ‹Sophie Elises verden». Video: Rød Løper Vis mer

- Han er på Grønland og jeg håper han har det fint. Jeg har det veldig fint og lever mitt liv, sa hun kryptisk til Se og Hør om sivilstatusen under Gullruten.

- Men har dere snakket sammen?

- Det er ikke så mye dekning der, men ja. Vi får se. Vi er ikke. …, ja.

LES OGSÅ: Avslører nytt inngrep

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer