- Det er ingen av oss som fant opp kruttet

Tårene rant på Kristine Dorow fra «Norske Hollywoodfruer».

INGEN BRIEFING: - Hadde jeg villet briefe om intelligensen min, hadde jeg i steden meldt meg på Jeopardy, sier Kristine Dorow, som her er avbildet sammen med hunden sin, Frenchie. Foto: Anders Myhren / Seher.no
INGEN BRIEFING: - Hadde jeg villet briefe om intelligensen min, hadde jeg i steden meldt meg på Jeopardy, sier Kristine Dorow, som her er avbildet sammen med hunden sin, Frenchie. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Mandag var det premiere på «Norske Hollywoodfruer» på TV3, der den blonde sørlandsjenta Kristine Dorow (28) gjorde seg bemerket for sitt særdeles nære forhold til sin chihuahua, Frenchie.

Seher.no ga denne uka programmet karakteren 4. Og Kristine Dorow legger ikke skjul på at hun likte hva hun så i den første episoden.

- Jeg var veldig spent på se den første episoden, ettersom jeg ikke hadde noen anelse om hvordan klippingen kom til å bli. Jeg synes det var veldig underholdene, det er jo lett kost - men likevel lo jeg så tårene rant, sier den blide sørlandsjenta til Seher.no.

28-åringen ble mest overrasket over hvor vimsete hun var på skjermen. Men det var også en annen ting som satte spor hos den norske hollywoodfruen.

- Det blir litt mye Frenchie-mas, men karriererådgiveren min jobber med saken, ler hun.

Kristine, som har vært gift og skilt to ganger, er ikke redd for hva folk tror om henne etter å ha vist fram litt av hvordan hun lever i den amerikanske storbyen Los Angeles.
 
- Er ikke poenget med showet å fremstille en livsstil da? Hadde jeg villet briefe om intelligensen min, hadde jeg i steden meldt meg på Jeopardy. Det er kanskje ingen av oss som fant opp kruttet, men alle fire er vi lykkelige. Og er ikke det noe å se opp til så vet ikke jeg, sier hun til Seher.no.

«Norske Hollywoodfruer» ser du på TV3 mandager klokka 20.30. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sier sikkert: "Å gud, jeg tror jeg lå med henne".