GODE VENNER: Til tross for at ekteskapet røk etter 12 år, har Björn Ulvaeus og Agnetha Fältskog beholdt vennskapet. Her fra permieren på «Mamma Mia»-filmen i København i 2010. Foto: Stella pictures
GODE VENNER: Til tross for at ekteskapet røk etter 12 år, har Björn Ulvaeus og Agnetha Fältskog beholdt vennskapet. Her fra permieren på «Mamma Mia»-filmen i København i 2010. Foto: Stella picturesVis mer

- Det er ikke vanskelig lenger

Det tidligere ABBA-ekteparet Agnetha Fältskog og Björn Ulvaeus har skværet opp.

SEOGHØR.NO: De var 70-tallets store «it-par», før kjærligheten døde og lykken brast for Agnetha Fältskog (63) og Björn Ulvaeus (67) i 1983.

Til tross for at tonen dem i mellom var preget av høylytte krangler og uenigheter, forteller Fältskog til VG Helg at hun og eksmannen i dag har et godt forhold.

- Det er bra. Det er så lenge siden. Abba er så lenge siden. Og våre skilsmisser er så lenge siden. Det er ikke vanskelig lenger. Det ligger ikke noe mellom oss som gjør vondt. Vi har voksne barn og barnebarn. Og de har - han lever jo i et forhold som startet for mange år siden - også barn og barnebarn. Så det blir til at vi sees i julen og på fødselsdager.

Fältskog og Ulvaeus har barna Linda (40) og Christian (36) sammen, og hun er bestemor til tre.

Selv er hun taus når det kommer til om hun selv har funnet den store kjærligheten:

- Det kan jeg ikke si noe om, haha!, sier hun til magasinet.

63-åringen ble i 1997 sammen med sin «stalker», nederlandske Gert van der Graaf (47), som hun siden anmeldte for trakassering og forfølgelse.

LES OGSÅ: Jenny Skavlan vil ikke snakke om brudekjolen