- Det er ikke tabu å date yngre gutter

Hollywood-stjernen har sett seg lei av forskjellsbehandlingen mellom menn og kvinner.

ALDER INGEN HINDRING: Mange sperret opp øynene da Jennifer Lopez presenterte unggutten Casper Smart som sin nye kjæreste i 2011.
ALDER INGEN HINDRING: Mange sperret opp øynene da Jennifer Lopez presenterte unggutten Casper Smart som sin nye kjæreste i 2011. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter to og et halvt år som kjærester ble det i juni slutt mellom Jennifer Lopez (45) og den 18 år yngre danseren Casper Smart.

Selv om paret selv ikke brydde seg om den store aldersforskjellen, fikk den mye oppmerksomhet i media.

Nå sier Hollywood-stjernen at hun er lei av å bli stemplet som en «cougar» - en eldre kvinne som søker et seksuelt forhold til en yngre gutt.

- Alle de gamle klisjeene om kvinner må forandres. Nok er nok. Vi er i en annen posisjon nå. Vi blir fremdeles begjært selv om vi er eldre og det er ikke tabu å date yngre gutter. Menn har gjort det i årevis. Det er ingen stor greie, slår hun fast i et intervju med Allure magazine, ifølge E! News.com.

SKILTE SEG I 2011: I syv år var Lopez gift med Marc Anthony. De har tvillingene Emme og Max (6) sammen.
SKILTE SEG I 2011: I syv år var Lopez gift med Marc Anthony. De har tvillingene Emme og Max (6) sammen. Vis mer

Vil møte sin egen frykt

Kjærligheten har generelt vært et vanskelig kapittel for den veldreide artisten.

Det ene forholdet etter det andre har gått i vasken, og hun har i alt tre oppløste ekteskap og en brutt forlovelse bak seg.

- Når du opplever så mye smerte må du bedøve deg selv på en eller annen måte. Folk gjør ulike ting. Noen drar ut og fester, og noen har masse tilfeldig sex. Det er ikke noe for meg. Jeg har i stedet funnet trøst hos andre. Det kalles å være avhengig av kjærlighet.

Lopez har innsett at at hun trenger tid for seg selv før hun involverer seg med en ny mann, selv om hun synes det er skummelt.

- Jeg har en frykt for å være alene, så derfor har jeg bestemt meg for at det er nettopp det som er riktig for meg nå. Først har jeg lært å elske meg selv og nå handler det om å møte min egen frykt, forteller hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Sjekk Jennifer Lopez utrolige magemuskler!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer