FINALE: Fredag kveld er det duket for finale i «The Voice». Her er mentorene (f.v)  Espen Lind, Lene Nystrøm, Tommy Tee og Sondre Lerche avbildet sammen. Foto: TV2
FINALE: Fredag kveld er det duket for finale i «The Voice». Her er mentorene (f.v) Espen Lind, Lene Nystrøm, Tommy Tee og Sondre Lerche avbildet sammen. Foto: TV2Vis mer

- Det er ikke synd på meg i det hele tatt

Men «The Voice»-mentor Lene Nystrøm savner barna.

SEOGHØR.NO: De siste månendene har man kunnet se popstjernen Lene Nystrøm (40) blant mentorene i den populære TV-programmet «The Voice» på TV 2.

For Lene, som vanligvis bor i Danmark sammen med ektemannen Søren og barna India (9) og Billy (7), har det betydd mye jobbing i Norge og liten tid med familien hjemme i Danmark. Men nå skal julen feires hos Nystrøms mor og far, som også bor i København.

- Man blir sliten. Aller blir slitne i perioder med intensiv jobbing. Men det er ikke synd på meg i det hele tatt. Jeg gleder meg til å komme hjem og klemme ungene. Feire jul, rett og slett, sier Lene i et intervju med VG.

Lene forteller at hun ofte har kontakt med familien via Skype og på telefon. Lene og ektemannen brukte lang tid på å forberede barna på at mamma nå kom til å være borte i en lengere periode.

Det at familien brukte mye tid sammen før innspillingen av «The Voice» startet har også gjort at Lene har taklet savnet bedre.

- Med de besøkene de har hatt hos meg og de raske turene jeg har tatt hjem har jeg klart å nyte tiden her hjemme på jobb med den fantastiske «Voice»-gjengen, og med gode venner jeg er veldig glad i her hjemme, sier Lene til avisen.

I kveld er det duket på finale i «The Voice». Finalen ser du på TV 2 kl. 22.00.

LES OGSÅ: Tror denne fyren vinner «The Voice»