- Det er ikke synd på meg i det hele tatt

Men «The Voice»-mentor Lene Nystrøm savner barna.

FINALE: Fredag kveld er det duket for finale i «The Voice». Her er mentorene (f.v)  Espen Lind, Lene Nystrøm, Tommy Tee og Sondre Lerche avbildet sammen. Foto: TV2
FINALE: Fredag kveld er det duket for finale i «The Voice». Her er mentorene (f.v) Espen Lind, Lene Nystrøm, Tommy Tee og Sondre Lerche avbildet sammen. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste månendene har man kunnet se popstjernen Lene Nystrøm (40) blant mentorene i den populære TV-programmet «The Voice» på TV 2.

For Lene, som vanligvis bor i Danmark sammen med ektemannen Søren og barna India (9) og Billy (7), har det betydd mye jobbing i Norge og liten tid med familien hjemme i Danmark. Men nå skal julen feires hos Nystrøms mor og far, som også bor i København.

- Man blir sliten. Aller blir slitne i perioder med intensiv jobbing. Men det er ikke synd på meg i det hele tatt. Jeg gleder meg til å komme hjem og klemme ungene. Feire jul, rett og slett, sier Lene i et intervju med VG.

Lene forteller at hun ofte har kontakt med familien via Skype og på telefon. Lene og ektemannen brukte lang tid på å forberede barna på at mamma nå kom til å være borte i en lengere periode.

Det at familien brukte mye tid sammen før innspillingen av «The Voice» startet har også gjort at Lene har taklet savnet bedre.

- Med de besøkene de har hatt hos meg og de raske turene jeg har tatt hjem har jeg klart å nyte tiden her hjemme på jobb med den fantastiske «Voice»-gjengen, og med gode venner jeg er veldig glad i her hjemme, sier Lene til avisen.

I kveld er det duket på finale i «The Voice». Finalen ser du på TV 2 kl. 22.00.

LES OGSÅ: Tror denne fyren vinner «The Voice»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer