KRANGLET: Stig Kjos bekrefter at det ble krangling mellom ham og Natalia etter lørdagens forvirring rundt forholdet deres. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KRANGLET: Stig Kjos bekrefter at det ble krangling mellom ham og Natalia etter lørdagens forvirring rundt forholdet deres. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Det er ikke slutt mellom oss

Men lørdagens forvirring endte i en ny "fight" mellom Stig Kjos og kjæresten Natalia.

SEHER.NO: Det var overfor VG Nett at Stig Kjos (32) lørdag skal ha bekreftet at det er slutt mellom ham og "Unkaren"-kjæresten Natalia Davadi (24).

- Ja, det stemmer. Ønsker ikke å kommentere omstendighetene utover det nå, skal han ha skrevet i en tekstmelding til avisen.

Dagen derpå er meningen en ganske annen hos kjekkasen, som sjarmerte Davadi i senk i TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40" i fjor. Til Seher.no bekrefter nemlig Kjos at paret enda ikke har bestemt seg for hva som nå skjer videre.

- Det har vært litt frem og tilbake her. Vi bruker nå tiden til å finne ut hva som er best for oss, skriver han i en sms til Seher.no.

Like etter at 32-åringens kommentarer ble trykket på VG Nett, uttalte Natalia til Dagbladet.no at de to bare hadde kranglet i fylla og at de fremdeles var kjærester.

- Han nevnte det i sted at han hadde sendt en sms til VG. Men jeg tror ikke han mente det, fortalte hun til nettstedet.

Overfor Seher.no bekrefter Kjos at utsagnene hans gjorde at lørdagen endte i krangel.

- Jeg kan bekrefte at vi hadde en liten fight i går, ja, skriver han.

I starten av februar ble det kjent at reality-paret trengte tid til å tenke, og at de hadde en liten pause i forholdet ved juletider. Nå kan det se ut som at en ny pause er under opprulling.

- Er det sånn at dere på ny trenger tid til å tenke?

- Det stemmer, medgir Stig Kjos til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Derfor ble Ungkarens kjæreste sjalu