- Det er ikke slutt for Wig Wam

Åge Sten Nilsen tror på comeback-plate i løpet av året.

PLATEPLANER: Åge Sten Nilsen lover Wig Wam-comeback med baller. Foto: Per Ervland
PLATEPLANER: Åge Sten Nilsen lover Wig Wam-comeback med baller. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Vi har ikke begravd Wig Wam i det hele tatt, vi bare venter til et nytt album er klart og da skal vi sparke løs, sier Åge Sten Nilsen til Seher Weekend.

Den travle artisten sitter ikke mye stille om dagen. I løpet av det siste halvåret har vi blant annet sett ham som dommer i "Sangstjerner", programleder i "Singing Bee" og på scenen med showet "The Show Must Go On", som denne helgen inntar hovedstaden.

Men Åge bedyrer at hans mange soloprosjekter ikke betyr slutten for glamrock-bandet Wig Wam, og fansen kan snart holde deres neste album i hendene.

- Forhåpentligvis i løpet av 2008. Vi har arbeidstittel allerede - Balls! ler "Glam".

Men Åge har flere baller i luften. Til Seher Weekend forteller multitalentet at han planlegger å holde på med TV en stund til.

- Nå ser det ut som det blir en ny runde "Singing Bee". Ettersom disse TV 2-gutta kommer med rappen sin og skal lage et sånt tekstprogram på TV 2 og greier, så tenkte vi at vi må balle opp litt. Vi må kjøre litt mer rock 'n roll i Singing Bee, så det planlegger vi nå!

- Så du frykter ikke konkurransen fra TV 2?

- Nei, jeg gjør ikke det. Det er rock møter rap i en heftig duell, og da tror jeg alltid at rocken vinner. Det er rock som er sjef!

- Galskapen lenge leve - la oss alle være gale, glade og ville! jubler Åge.

I ukens Seher Weekend kan du også få med deg den elleville kåringen av Norges mest sexy fotballspiller. Gjør deg også klar for et møte med evigunge Cher, mens Lisbeth fra Charterfeber lærer deg hvordan du skal gjøre deg forstått i Syden!

God helg - og god fornøyelse! Seher Weekend kan du se her:

[obj:media:6274]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer