- Det er ikke slik jeg kjenner han

Realitykjendisens mor fikk se en helt ny side av sønnen...

MED FAMILIEN: Både Petter Pilgaard og kjæresten Mari dukket opp på premieren med sine mødre. Foto: Seher.no/ Kirby Ann Basken
MED FAMILIEN: Både Petter Pilgaard og kjæresten Mari dukket opp på premieren med sine mødre. Foto: Seher.no/ Kirby Ann Basken Vis mer
SEHER.NO: Søndag var det premiere på TV 2s nye kvinnekanal «Bliss» på BAR Tjuvholmen i Oslo. Og realitystjernen Petter Pilgaard (30) var en selvskreven gjest.

Kjekkasen - som er mest kjent som vinneren av første sesong av realityprogrammet «Paradise Hotel»- har nemlig sin egen realityserie på kanalen...

Serien «Petter elsker Mari» var i utgangspunktet ment som en nettbasert realityserie, men er nå en del av den nye programsatsningen.

- Jeg tar det som et stort kompliment at det blir vist på tv også, sier Petter til Seher.no.

Petter, og kjæresten Mari Haugersveen (27) dukket begge to opp med mødrene sine på premierefesten i Oslo. 

Og skal vi tro Petters mor Wenche Pilgaard Mark (56) har det ikke bare vært lett å se sønnen sin utlevere seg foran kamera.

- Jeg har jo vendt meg til det, og nå er det rimelig allright. Men selvfølgelig så er det ikke slik jeg kjenner han. Jeg har fått en unik mulighet til å bli kjent med Petter på en annen måte, og hvem han egentlig er, sier Wenche.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bor fortsatt hos pappa