- Det er ikke sånn biseksualitet fungerer

Den gifte «True Blood»-stjernen ga TV-verten Larry King (80) seksualundervisning på direkten.

BISEKSUELL: Anna Paquin måtte forklare Larry King,hvordan biseksualitet fungerer.  Foto: Stella Pictures
BISEKSUELL: Anna Paquin måtte forklare Larry King,hvordan biseksualitet fungerer. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Anna Paquin (32), kjent fra vampyrserien «True Blood», har i mange år fått spørsmål rundt sin seksualitet. Hun sier selv at hun er biseksuell, og er gift med kollega Stephen Moyer (44).

Hennes livssituasjon har gjort flere forvirret, inkludert den prisbelønnede programlederen Larry King (80), skriver UsMagazine.

Paquin har vært lykkelig gift med sin åtte år eldre kjæreste siden 2010, og han spiller den kjekke vampyren Bill Compton i «True Blood». 

GIFT: True Blood-stjernene Anna Paquin og Stephen Moyer med tvillingene Charlie og Poppy. Foto: Stella Pictures
GIFT: True Blood-stjernene Anna Paquin og Stephen Moyer med tvillingene Charlie og Poppy. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Men du var biseksuell? spurte Larry King.

Det var tydelig at Anna måtte forklare Larry et par ting...

- Vel, jeg tror ikke det er noe du kan slutte med. Er du fortsatt hetro hvis du ikke er sammen med noen lenger? Det er ikke sånn at man slutter å ha en legning, selv om personen du er sammen med dør eller noe sånt. Det hindrer ikke seksualiteten din fra å være der. Det fungerer ikke sånn, ler Anna.

Da gikk King raskt videre til et nytt tema, og spurte heller om sex-scenene i serien «True Blood». I løpet av de seks foregående sesongene har Anna Paquins rollefigur Sookie Stackhouse gått til sengs med flere av mennene i serien.

LETTKLEDDE SCENER: I «True Blood» har Annas rollefigur Sookie Stackhous gått til sengs med flere av kollegene. Her er hun i en scene sammen med vampyren Bill, som spilles av hennes ektemann Stephen Moyer. Foto: Stella Pictures
LETTKLEDDE SCENER: I «True Blood» har Annas rollefigur Sookie Stackhous gått til sengs med flere av kollegene. Her er hun i en scene sammen med vampyren Bill, som spilles av hennes ektemann Stephen Moyer. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Alt sex-greiene er ganske dramatisk. Det er hoggtenner og blod, og det er ikke noe du finner på mitt soverom til vanlig, hvertfall. Du kan ikke ta det for seriøst, sa hun.

Den vakre skuespilleren avslørte sin seksuelle legning i 2010, men skrev også om det på Twitter i juni.

- Stolt av å være en lykkelig gift og biseksuell mor, skrev hun.

LES OGSÅ: -Ber kona nyte sexscenene