<strong>BEVISST:</strong> Nyheten om Guri Solbergs graviditet ble offentliggjort bevisst for at mediene ikke skulle spekulere. Foto: Thomas Horni / Seher.no
BEVISST: Nyheten om Guri Solbergs graviditet ble offentliggjort bevisst for at mediene ikke skulle spekulere. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Det er ikke så behagelig

Guri Solberg har fått gravid-spørsmålet flere ganger. Denne gangen ville hun unngå spekulasjoner.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Guri Solberg nederst i saken!

SEHER.NO: Tidligere denne uken kom nyheten om at «Idol»-programleder Guri Solberg (35) skal bli mamma for andre gang.

«DAGENS GLADNYHET!!!: Vi gratulerer vår kjære programleder Guri Solberg og hennes mann David med at de venter sitt andre barn til våren! Gutt eller jente? Forslag til navn?», ble det skrevet på Facebook-sidene til «Idol».

Fredag kveld strålte Solberg under sendingen på Chateau Neuf i Oslo.

- Det er veldig bra med meg. Det heter jo «under lykkelige omstendigheter», så jeg føler meg veldig heldig og glad, sier hun til Seher.no.


Fra programlederen sin side var det et bevisst valg å gå ut med nyheten, slik at mediene ikke skulle spekulere i en eventuell graviditet, noe som Solberg avslører har skjedd flere ganger tidligere.

- Ja, det var det jeg tenkte. Det er sånn at jeg med jevne mellomrom får spørsmål om jeg er gravid, og så er jeg ikke det. Det er ikke så behagelig, og det føles litt privat, derfor hadde jeg behov for å si det selv uten at noen skulle spørre, sier hun.

Solberg ser nå frem til å lede «Idol» hver fredag framover mens magen bare vokser og vokser. Fredag hadde hun på seg en kjole som ikke var spesielt stram over magen, men det var ikke et planlagt grep fra programlederen sin side.

- Jeg har en veldig flink stylist som finner fine ting. Denne kjolen fant hun lenge før hun visste jeg var gravid, så at jeg passer i den er bare flaks, sier hun til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg har kanskje møtt en jente[obj:media:10135]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer