Céline Dion:

- Det er ikke rettferdig

Stjerna avlyser Norge og resten av verdensturneen.

LEI SEG: Céline Dion beklager. Foto: Graham Hughes/ The Canadian Press / Pa Phots / NTB
LEI SEG: Céline Dion beklager. Foto: Graham Hughes/ The Canadian Press / Pa Phots / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Céline Dion (55) avlyser hele verdensturneen. Det melder Mailchi.

- Jeg er så lei meg for å skuffe dere igjen. Jeg jobber veldig hardt for å gjenoppbygge styrken min, men å turnere kan være veldig vanskelig selv når du er på 100 prosent, sier Dion, ifølge nettstedet.

- Knuser hjertet mitt

Videre uttrykker sangeren stor sorg over å måtte skuffe fansen.

- Det er ikke rettferdig overfor dere å fortsette å utsette konserter, og selv om det knuser hjertet mitt, er det best at vi avlyser alt nå til jeg er klar for å stå på scenen igjen.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låten «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. https://www.seher.no/kjendis/lykkelig-igjen-etter-ektemannens-dod/70712802 https://www.seher.no/emne/slik%20gikk%20det%20med%20titanic-stjernene Vis mer

Avslutningsvis betrygger hun fansen med at hun ikke vil gi opp, og at hun gleder seg til å se dem igjen.

Stjernen har delt samme beskjed på Instagram.

Sjelden diagnose

Før pandemien fullførte «The Power of Love»-sangeren de første 52 showene av Courage World Tour i Nord-Amerika. Turneen ble stoppet i 2020, som da også inkluderte to stopp i Oslo.

Ikke lenge etterpå åpnet 55-åringen seg om sin sjeldne diagnose kalt Stiff Person’s Syndrome, som forårsaker alvorlige og vedvarende muskelspasmer, og som har hindret henne i å leve som normalt.

Ifølge nettstedet har artisten et medisinsk team som fortsetter å evaluere og behandle tilstanden.

Dion har tidligere forklart at sykdommen påvirker henne på mange måter, og nevner blant annet at den påvirker stemmen hennes slik at hun ikke lenger kan synge slik hun er vant til.

Produksjonen måtte gripe inn under ballongblåsing i «Sistemann ut». Reporter: Jenny Aas. Video: Nora Skavhaug. Klipp: Celina Morken Vis mer

Den kanadiske artisten har i flere tiår vært blant de store stjernene i musikkbransjen. På 90-tallet sto hun for flere megahits som «My Heart Will Go On» og «The Power of Love».

LES OGSÅ: Delte sjeldent bilde av alle barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer