- Det er ikke pent

Claudia Schiffer synes dagens modeller er altfor tynne.

SKARP KRITIKK: Claudia Schiffer er ikke imponert over dagens modeller. Foto: All Over Press
SKARP KRITIKK: Claudia Schiffer er ikke imponert over dagens modeller. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Claudia Schiffer (36) synes dagens modeller er altfor tynne til å være pene.


Til tross for at Naomi Campbell en gang kalte henne en "feit, tysk ku", er ikke den tyske supermodellen akkurat av det kraftige slaget. Likevel mener Schiffer det er forskjell på henne og dagens modeller.


- Mote er pent på tynne modeller, men når man ser på dagens modeller kan man ikke unngå å tenke at noe er galt. De er altfor tynne. Det er bare ben som stikker ut, sier Schiffer til det tyske bladet Bunte.


LES MER: Modne modeller fortsatt hotte


Sammen med blant andre Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington og Linda Evangelista, var Claudia en av nittitallets virkelig store modeller. Hun har vært på coveret til mer enn 550 magasiner, men sier at hun var en av de kraftigste i bransjen da hun begynte modellkarrieren sin i 1988.


- Jeg var en av de feteste i bransjen, sier Schiffer - som ikke hadde kunnet vise seg på catwalken under årets moteuke i Madrid, hvor det ble stilt som krav at modellene hadde en BMI på 18 eller mer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer