KRITISK: - Det er ikke noe spesielt over Pia om dagen. Hun startet jo karrieren med å være en perifer slektning av kongefamilien, og har ikke hatt nyhetens interesse på veldig lenge, mener TV- og radioredaktør i OMD, Espen Barås Bye. Her er Pia samme Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
KRITISK: - Det er ikke noe spesielt over Pia om dagen. Hun startet jo karrieren med å være en perifer slektning av kongefamilien, og har ikke hatt nyhetens interesse på veldig lenge, mener TV- og radioredaktør i OMD, Espen Barås Bye. Her er Pia samme Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Det er ikke noe spesielt med Pia

Nedtur, nedtur, nedtur. Det er fasiten for Pia Haraldsen om dagen.

SEHER.NO: Pia Haraldsen (28) sliter med både TV-sjekking, bokserie og teatertekke. Blant annet har Aschehoug, som satset store penger på jetsettdronningen for sin nye reise- og shoppingbokserie, lagt hele prosjektet på hylla, ifølge VG.

Men nedturen stopper ikke der. Sjekkeprogrammet "Pia og Jasmine", der Pia og moren leter etter en kjæreste, har langt fra vært en suksess for TV 3. Premieresendingen hadde 182.000 seere.

Men tallene synker, mandagens sending hadde nemlig bare 76.000 seere...

- Vi skulle gjerne sett at programmet hadde trukket flere seere, og vi er ikke fornøyd med disse tallene, sier informasjonsansvarlig i TV 3, Glenn Ø. Støldal til VG.

TV- og radioredaktør i OMD, Espen Barås Bye, er uenig med Støldal. Barås Bye er nemlig sterkt kritisk til Pia Harladsen.

- Det er ikke noe spesielt over Pia om dagen. Hun startet jo karrieren med å være en perifer slektning av kongefamilien, og har ikke hatt nyhetens interesse på veldig lenge. Hun gjorde det veldig bra på "Rikets Røst", men det virker ikke som om TV-seerne mener det samme om innsatsen i "Pia og Jasmine", sier han til avisen.

Fra før av er det kjent at 28-åringens replikker i "Romeo og Julie" på Haugesund Teater er nærmest halvert. 3.500 av 6.020 billetter er foreløpig solgt.

Til VG forteller informasjonssjef i TV 3, Glenn Ø. Støldal, at det - tross dårlige seertall på "Pia og Jasmine" - vil være uaktuelt å ta programmet av skjermen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, elle ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Krise å ha Pia som prest