- Det er ikke noe seksuelt ved amming

«The Big Bang Theory»-stjernen Mayim Bialik slår tilbake mot kritikerne etter at hun ammet sin tre år gamle sønn på t-banen.

AMMER PÅ T-BANEN: Her ammer Mayim Bialik sin da tre år gamle sønn Fred på t-banen i 2012.  Foto: Twitter
AMMER PÅ T-BANEN: Her ammer Mayim Bialik sin da tre år gamle sønn Fred på t-banen i 2012. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
POPULÆR: Mayim Bialik har gjort suksess som Amy Farrah Fowler i TV-serien «The Big Bang Theory». Her i en scene sammen med Jim Parsons. Foto: TVNorge
POPULÆR: Mayim Bialik har gjort suksess som Amy Farrah Fowler i TV-serien «The Big Bang Theory». Her i en scene sammen med Jim Parsons. Foto: TVNorge Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Mayim Bialik (38) skapte furore da hun i 2012 la ut et bilde av seg selv på sin Twitter-side, hvor hun ammet sin da tre år gamle sønn Fred på t-banen i New York.

- Jeg ammer ham døgnet rundt. Det blir opptil seks ganger hver natt, og jeg sover aldri mer enn fire timer i strekk, skrev skuespilleren på babybloggen Kveller.

Uttalelsen fikk flere kritikere til å hevde at Mayim - som spiller rollen som Amy Farrah Fowler i  den populære TVNorge-serien - ikke burde amme så lenge, og at det var upassende å gjøre dette mens hun reiste med kollektivtransport.Nå slår skuespilleren - som på 90-tallet også gjorde suksessen med TV-serien «Blossom» - tilbake.

- Jeg vil si at måten jeg løste den t-bane turen på, var til beste for alle parter. Man trenger ikke dekke til en baby som spiser, noe mer enn man trenger å dekke til en baby som drikker fra en flaske, sier hun til nettstedet Huffington Post.

Bialik tror kritikken mot at hun ammet på et offentlig sted, kommer av at folk har et «forskrudd» syn på bryster.

- Vår kultur har et forskrudd syn på bryster. - Det er ikke noe seksuelt ved amming, sier hun bestemt.

LES OGSÅ: Venter barn syv måneder etter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer