Hedvig Sophie Glestad:

- Det er ikke noe problem for oss

Åpner seg om forholdet med kjendismanager David Eriksen.

SAMBOERE: Kjendismanager David Eriksen og kjæresten Hedvig Sophie Glestad har vært et par i tre år. Nå snakker sistnevnte ut om forholdet og aldersforskjellen mellom dem. Her er paret avbildet under Se og Hørs 40-årsjubileum i 2018. Foto: Berit Roald / NTB
SAMBOERE: Kjendismanager David Eriksen og kjæresten Hedvig Sophie Glestad har vært et par i tre år. Nå snakker sistnevnte ut om forholdet og aldersforskjellen mellom dem. Her er paret avbildet under Se og Hørs 40-årsjubileum i 2018. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

I disse dager viser David Eriksen (53) frem manager-livet og Frogner-tilværelsen til det ganske land i TV 2-serien «Alle elsker David».

Kjendismanageren har flere store, norske navn i stallen, og har tidligere arbeidet med stjerner som Lindsay Lohan (34), Jessica Simpson (40) og Sheryl Crow (59), for å nevne noen.

I realityserien dukker også Eriksens to barn, Andrea Zeline (24) og Lucas Zedine opp (18), samt den 24 år yngre kjæresten Hedvig Sophie Glestad (29).

Sistnevnte har sjarmert seg gjennom skjermen med sitt blide og sprudlende åsyn - enten det er gjennom øvelseskjøring i Porsche eller løk som flyr veggimellom på kjøkkenet.

Selv om 29-åringen tilsynelatende har holdt en lav profil gjennom det tre år lange forholdet med Eriksen, har nå flere rukket å få øynene opp for blondinen som arbeider som personlig assistent og kontorkoordinator.

- Var litt betatt

I podkasten «G-punktet», med sexolog og influenser Iselin Guttormsen (33), letter Glestad på sløret om blant annet forholdet med kjæresten og aldersforskjellen mellom dem.

29-åringen røper at hun hadde et godt øye til Eriksen før det ble de to. De møttes nemlig flere ganger på utesteder, men interessen kom imidlertid ikke umiddelbart fra kjendismanagerens side.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer