Hedvig Sophie Glestad:

- Det er ikke noe problem for oss

Åpner seg om forholdet med kjendismanager David Eriksen.

SAMBOERE: Kjendismanager David Eriksen og kjæresten Hedvig Sophie Glestad har vært et par i tre år. Nå snakker sistnevnte ut om forholdet og aldersforskjellen mellom dem. Her er paret avbildet under Se og Hørs 40-årsjubileum i 2018. Foto: Berit Roald / NTB
SAMBOERE: Kjendismanager David Eriksen og kjæresten Hedvig Sophie Glestad har vært et par i tre år. Nå snakker sistnevnte ut om forholdet og aldersforskjellen mellom dem. Her er paret avbildet under Se og Hørs 40-årsjubileum i 2018. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

I disse dager viser David Eriksen (53) frem manager-livet og Frogner-tilværelsen til det ganske land i TV 2-serien «Alle elsker David».

Kjendismanageren har flere store, norske navn i stallen, og har tidligere arbeidet med stjerner som Lindsay Lohan (34), Jessica Simpson (40) og Sheryl Crow (59), for å nevne noen.

I realityserien dukker også Eriksens to barn, Andrea Zeline (24) og Lucas Zedine opp (18), samt den 24 år yngre kjæresten Hedvig Sophie Glestad (29).

IKKE LETT: David Eriksen hadde ikke trodd at en kaffe med Hedvig skulle lede til et tre år langt forhold. Nå får seerne bli enda bedre kjent med manageren, kjæresten og familien hans. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Sistnevnte har sjarmert seg gjennom skjermen med sitt blide og sprudlende åsyn - enten det er gjennom øvelseskjøring i Porsche eller løk som flyr veggimellom på kjøkkenet.

Selv om 29-åringen tilsynelatende har holdt en lav profil gjennom det tre år lange forholdet med Eriksen, har nå flere rukket å få øynene opp for blondinen som arbeider som personlig assistent og kontorkoordinator.

«ALLE ELSKER DAVID»: David Eriksen, kjæresten Hedvig Sophie Glestad og barna Andrea og Lucas byr på seg og sitt i TV 2-serien «Alle elsker David». Foto: TV 2
«ALLE ELSKER DAVID»: David Eriksen, kjæresten Hedvig Sophie Glestad og barna Andrea og Lucas byr på seg og sitt i TV 2-serien «Alle elsker David». Foto: TV 2 Vis mer

- Var litt betatt

I podkasten «G-punktet», med sexolog og influenser Iselin Guttormsen (33), letter Glestad på sløret om blant annet forholdet med kjæresten og aldersforskjellen mellom dem.

29-åringen røper at hun hadde et godt øye til Eriksen før det ble de to. De møttes nemlig flere ganger på utesteder, men interessen kom imidlertid ikke umiddelbart fra kjendismanagerens side.

- Da jeg ble singel møtte jeg ham på byen, og jeg tenkte: «Å, han der». Jeg bare følte at det var noe der. Han er en sånn person som pleier å lyse opp når han ser folk han kjenner, og jeg tenkte: «Han liker meg». Jeg følte at det var kjemi mellom oss, men visstnok følte ikke han det. Han er sånn mot alle, humrer hun i podkasten.

MØTTES PÅ BYEN: Glestad forteller at hun hadde et godt øye til Eriksen lenge. De møttes flere ganger på utesteder før de begynte å date. Her fotografert under premieren på «Once Upon a Time in Hollywood». Foto: Espen Solli / Se og Hør
MØTTES PÅ BYEN: Glestad forteller at hun hadde et godt øye til Eriksen lenge. De møttes flere ganger på utesteder før de begynte å date. Her fotografert under premieren på «Once Upon a Time in Hollywood». Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

- Jeg var litt betatt der altså, erkjenner hun.

Til Se og Hør forteller Glestad at aldersforskjellen på 24 år ikke har stoppet kjæresteparet.

- Det er aldri noe stort problem for oss. Vi har mye av de samme interessene. Han er litt mer fornuftig og rasjonell enn meg. I tillegg til aldersforskjellen er jeg veldig barnslig, men han er jo rimelig ung til sinns han også – så vi er en god kombinasjon, sier Glestad, og legger til:

- Det eneste jeg tror vi merker er i vennegjengen. Han har en gjeng på hans alder, og jeg på min alder, og de gjengene blander vi sjeldent. Men så har vi en felles gjeng, som er utrolig koselig, og da gjør det ikke noe at vi deler oss av og til.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer

Glestad trekker også frem hva som gjorde at hun falt for tobarnsfaren.

- Det var nok smilet og sjarmen. Etter bare date nummer to så synes jeg det var så utrolig god kjemi. Og så merket jeg veldig fort hvor varm og god han er – rett og slett et hjerte av gull.

- Rart i starten

Da hun innledet forholdet med den tidligere «Idol»-dommeren ble Glestad bonusmamma til Andrea og Lucas. Bonusbarna er nesten jevnaldrende med 29-åringen - noe hun synes var merkelig i begynnelsen.

- Jeg personlig synes forholdet vårt er veldig bra, og veldig koselig. Jeg har alltid ønsket meg en stor og glad familie med masse kjærlighet, og det føler jeg meg veldig heldig som har blitt en del av. Men selvfølgelig var det rart i starten, men ikke nå, sier hun til Se og Hør.

ØNSKER SEG BARN: Glestad røper at hun ønsker seg barn - men på sikt. Foto: TV 2
ØNSKER SEG BARN: Glestad røper at hun ønsker seg barn - men på sikt. Foto: TV 2 Vis mer

Selv kunne «Alle elsker David»-profilen tenke seg egne barn - men tar en dag om gangen.

- Jeg vil jo ha det, men ikke enda. Vi får se. Det er kanskje ikke den store drømmen hans, men vi fastslo rimelig tidlig at dersom vi skulle være sammen, så måtte han være åpen for det, avslutter hun.

VISSTE DU DETTE?: Det hittil ukjente faktumet får den kjente julefilmens fans til å sperre opp øya. Vis mer

LES OGSÅ: Slik svarer hun på kjæreste-stikket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer