- Det er ikke noe press på at barna skal overta

Men Petter Stordalen avslører at hans tre barn har begynt å interessere seg for pappas hotellimperium.

DEN GANG DA: Petter Stordalen var på plass under TV-aksjonen i 2003, og samlet inn penger til inntekt for Redd Barna. Med seg på laget hadde han sine tre barn Jakob (6 år), Henrik (9 år) og Emilie (11 år). I dag er de henholdsvis 18 år, 21 år og 23 år. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Petter Stordalen var på plass under TV-aksjonen i 2003, og samlet inn penger til inntekt for Redd Barna. Med seg på laget hadde han sine tre barn Jakob (6 år), Henrik (9 år) og Emilie (11 år). I dag er de henholdsvis 18 år, 21 år og 23 år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hotellkongen Petter Stordalen (52) er tilbake på kontoret for fullt, etter at kona Gunhild Stordalens (36) tunge sykdomsperiode endelig er over. I fjor ble det kjent at hun led av den meget sjeldne bindevevssykdommen Diffuse Systemic Sclerose (sklerodermi).

Til tross for at Stordalen vanligvis har mange baller i lufta, og elsker jobben som hotellbaron, er det ikke umulig at en av hans tre barn en dag tar over businessen.

I et intervju med Dagbladet Magasinet forteller nemlig 52-åringen at både Emilie Anker Stordalen (23), Henrik Anker Stordalen (21) og Jakob Anker Stordalen (18) alle har vist interesse for pappas spennende jobb - men at det ikke ligger noe press bak fra hans side.

- Det er ikke noe press i det hele tatt på at noen av barna skal overta. Jeg har ikke overført noen aksjer til mine barn foreløpig, sier han i intervjuet.

STÅLER: Endelig er Petter Stordalen og kona Gunhild Stordalen tilbake igjen etter Gunhilds sykdomsperiode. Her fra Petter Stordalens hotellåpning i Malmö i juni. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STÅLER: Endelig er Petter Stordalen og kona Gunhild Stordalen tilbake igjen etter Gunhilds sykdomsperiode. Her fra Petter Stordalens hotellåpning i Malmö i juni. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

På spørsmål om at han håper at de en dag vil overta hotellbusinessen svarer han:

- Jeg har egentlig ikke reflekter over det før det siste året. Dette har vært det jeg har jobbet med, det har vært mitt liv. Og så kan det bli deres. Plutselig har de begynt å interessere seg for det jeg holder på med. Alle tre. Kanskje de har sett at det jeg gjør er moro.

Går i pappas fotspor

Ifølge Dagbladet har datteren Emilie studert hotellfag i USA, mens eldstesønnen Henrik går på boarding school i London. Tenåringen Jakob har akkurat gjort ferdig militærtjeneste i Nord-Norge.

De tre barna har Stordalen med ekskona Ingrid Fuglehaug (52), som han har et svært nært forhold til. Både barna og ekskona var med da Petter og Gunhild feiret jul på luksushotellet Le Saint Geràn på øya Mauritius i 2011.

Se Petter Stordalen ankomme hotellåpningen i Malmö på vannscooter i videoen under:

LES OGSÅ: - Gunhild har et utrolig mot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer