Brandon Lee:

- Det er ikke noe lys i enden av den tunnelen

Pamela Andersons sønn åpner opp om angst og depresjon.

MOR OG SØNN: Brandon Lee er sønn av Hollywood-stjernen Pamela Anderson, og stiller ofte på rød løpere med henne. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Brandon Lee er sønn av Hollywood-stjernen Pamela Anderson, og stiller ofte på rød løpere med henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brandon Thomas Lee (23) er sønn av det tidligere stjerneparet Pamela Anderson (52) og Tommy Lee (57). Men den kjekke kjendissønnen har også skapt seg et eget navn i løpet av de siste årene.

Han gjør det nemlig både stort som modell og er for tiden aktuell i realityserien «The Hills: New Beginnings».

Nå avslører 23-åringen at til tross for at han har vokst opp i rampelyset uten å trenge å bekymre seg for penger og velstand, så har han hele livet slitt med både angst og depresjon.

Tirsdag tok «The Hills»-stjernen til sosiale medier og delte et lengre innlegg om sine personlige problemer etter å ha blitt inspirert av den kinoaktuelle filmen «Joker» - hvor hovedpersonen sliter sterkt med sin mentale helse, skriver Contact Music.

TV-FJES: Brandon Lee er en av stjernene i MTV's realityserie "The Hills: New Beginnings". Her poserer han sammen med Brody Jenner og Audrina Patridge som også er med i serien. Foto: NTB Scanpix
TV-FJES: Brandon Lee er en av stjernene i MTV's realityserie "The Hills: New Beginnings". Her poserer han sammen med Brody Jenner og Audrina Patridge som også er med i serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Et skummelt spill»

- Jeg har kjempet mot depresjon og angst hele livet, og jeg har vært heldig nok til å ha råd til å få behandling mot dette. Det er ikke gøy, og hvis man ikke får behandling... blir man ikke bedre. Det er ikke noe lys i enden av den tunnelen, deler Lee på Instagram.

Realitystjernen kritiserer også USA og hvordan landet håndterer det voksende problemet, og oppfordrer alle til å dele innlegget slik at han selv kan finne flere måter å involvere seg på.

Videre mener han at mental helse bør løses på en annen måte enn med medisinering.

- Du føler deg alene, hjelpesløs og det er ingen vei ut. Det føles som om du drukner. Slike følelser kan få mennesker til å gjøre hva som helst. Det er et skummelt spill vi spiller. Vi mates med piller uten å finne roten til problemene! Dette kan ikke ende bra. Vi må bli flinkere, avslutter han.

Saken fortsetter nedenfor.

Modellsuksess

Selv om det kanskje kan virke naturlig for mange at Brandon Lee lever et liv i offentlighetens søkelys, holdt han lenge en lav profil. Men da han fylte 18 år ble det imidlertid en slutt på det. Da landet han nemlig en modelljobb for klesgiganten Tommy Hilfiger.

Modelloppdragene kom deretter på løpende bånd, og kort tid senere gikk han på catwalken for motegigantene Dolce & Gabbana og Philip Plein. Han har også vært avbildet på forsiden av GQ Tyskland og D'Scene Magazine.

I tillegg til å leve ut modelldrømmen har Brandon også sakte, men sikkert satset mer og mer på en skuespillerkarriere. Frem til nå har han medvirket i «Sierra Burgess is a Loser». Han har også flere kommende prosjekter dette året, blant annet en hovedrolle i «Tales» sammen med Disney-stjernen Bella Thorne (22), som han tidligere datet en kort periode.

- Vi møttes da jeg og eksen min akkurat hadde gjort det slutt, og han er veldig skjønn, har Thorne tidligere uttalt til E! News om Lee.

Saken fortsetter nedenfor.

Realitystjerne

«The Hills: New Beginnings» er Brandons første realityprogram, og han skal ha gått flere runder i seg selv før han takket ja til deltakelsen.

- (...) Familien vår har blitt spurt sikkert 100 ganger om å lage eget tv-show, men vi var aldri interesserte. Mamma ønsket at vi skulle få ta den avgjørelsen selv når vi ble eldre og hun var aldri villig til å sette meg og Dylan (lillebroren, journ.anm.) i en situasjonen hvor vi ble tvunget inn i rampelyset. Det er jeg takknemlig for, for det å ha muligheten til å bestemme selv betyr at jeg kan skape mitt eget liv, sa han til Town and Country Mag tidligere i år.

23-åringen prøvde i mange år å skjerme seg selv fra offentlighetens søkelys, så at han takket ja til «The Hills» skal ha tatt Pamela på sengen.

- Jeg tror foreldrene mine mest av alt er veldig overrasket. Mamma vet hvor seriøst jeg tok skuespillerkarrieren min. Jeg vokste opp og løp fra kamera, men de siste årene har jeg søkt offentligheten på en annen måte. Jeg er ved et punkt i livet mitt nå hvor jeg er glad for å vise folk hva jeg har drevet med, forklarte han.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

LES OGSÅ: - Det er et fryktelig stort tap for ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer