IKKE TRØBBEL: Ifølge David Arquette er ryktene om at han og kona Courtney Cox har problemer kun oppspinn.  Foto: All Over Press
IKKE TRØBBEL: Ifølge David Arquette er ryktene om at han og kona Courtney Cox har problemer kun oppspinn. Foto: All Over PressVis mer

- Det er ikke noe galt mellom oss

Superparet avviser at de har problemer i ekteskapet.

SEHER.NO:  Hollywood-skuespilleren David Arquette (38) har sett seg lei på alle ryktene mediene sprer om hans ekteskap med «Cougar Town»-stjernen Courtney Cox (45).

Flere tabloider har nemlig spekulert i om det går mot et brudd for de to, som giftet seg i 1999.

Arquette er bekymret for at vennene deres nå skal begynne å tro på de ulike skriveriene, og gikk derfor ut og avkreftet brudd-ryktene tidligere denne uken, skriver Contact Music.

- Ting dukker opp i tabloidene, og så begynner vennene dine å ringe deg og lure på om det er et problem. De sier «hvis du har problemer og trenger noen å snakke med...», men herregud, vi trenger ikke snakke. Det er ikke noe galt mellom oss. Vi har et fantastisk, flott forhold, sier Arquette, som ble kjent med Courtney under innspillingen av «Scream»-filmene.

Ifølge David klarer han og kona å holde ekteskapet gående takket være deres kjærlighet, datteren Coco, samt gode kommunikasjonsevner.

- Når problemer dukker opp, så håndterer vi dem. Vi kommuniserer og vi er ærlige med hverandre. Forhold er mye jobb. Vi respekterer hverandre, bryr oss om hverandre og elsker hverandre, og jeg føler meg svært heldig som har henne som kone og har en slik fantastisk familie, sier han videre.

Paret feiret deres 11 års bryllupsdag forrige lørdag, og hele familien var samlet for å nyte dagen.

- På dagen besøkte vi Disneyland og på kvelden hadde vi en nydelig middag. Vi spiste akkurat det vi spiste den dagen vi giftet oss - steik og hummer, forteller han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Raser mot vektkritikken av kona