- Det er ikke Michael som synger på albumet

Michael Jacksons datter med sjokkbeskjed.

JACKSON-ALBUM: Albumet «Michael» ble gitt ut et drøyt år etter superstjernens død, og inneholder tidligere uutgitte låter. Foto: Kurt Sen
JACKSON-ALBUM: Albumet «Michael» ble gitt ut et drøyt år etter superstjernens død, og inneholder tidligere uutgitte låter. Foto: Kurt Sen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Michael Jacksons datter Paris har ifølge nettstedet TMZ.com kommet med en sjokkbeskjed til venner. Hun påstår at det ikke er Michaels stemme på albumet «Michael», som ble sluppet i 2010, et drøyt år etter stjernens død.

Albumet inneholder flere tidligere uutgitte låter.

Paris skal ha fortalt venner under en video-chat at stemmen på albumet virkelig er en sanger ved navn Jason Malachi, som etterligner Michael Jacksons stemme.

Video-chatten skal ha funnet sted før albumet ble utgitt, og Paris spilte sangen «Hold my hand» for seerne. Da en spør om hvorfor sangeren ikke høres ut som Michael, svarer Paris følgende:

- Det er fordi det IKKE er ham. Det er ikke han som synger på albumet. Gå online. Gå på YouTube og søk på Jason Malachi. Det er ham!

Paris fortsetter:

- Jeg ville visst om det er Michael eller ikke. Han synger til meg hele tiden.

Ifølge TMZ.com nekter både Malachi og plateselskapet Sony for at påstandene fra Paris er sanne.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dette er ikke mor og sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer