HENGT UT: På the Suns nettsider blir Aylar Lie påstått å være den som kysser Basshunter i et videoklipp lagt ut i artikkelen. Foto: Faksimile/Seher.no
HENGT UT: På the Suns nettsider blir Aylar Lie påstått å være den som kysser Basshunter i et videoklipp lagt ut i artikkelen. Foto: Faksimile/Seher.no Vis mer

- Det er ikke meg

Aylar hengt ut av The Sun som Basshunter-kliner i videoklipp.

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere glamourmodellen Aylar Lie (24) har blitt et tilbakevendende innslag i Jonas Altbergs (23), bedre kjent som Basshunter, to musikkvideoer, "Now you're gone" og "All I ever Wanted".

Mandag skrev britiske The Sun om Aylar og et videoklipp der hun angivelig kliner med Basshunter og går langt i å antyde at det er mer enn bare et kollegialt forhold mellom dem.

Under overskriften "Jonas gets to 1st bass with Aylar" skriver thesun.co.uk at Jonas Altberg har vært etter Aylar siden han leide henne inn for å delta i musikkvideoene, inkludert en tredje som er på vei, "Angel in the Night".

Og ifølge dem, har han nå fått det han var ute etter...

Dette avkrefter nå Aylar, og sier at påstandene overhodet ikke stemmer.

- Vedrørende oppslaget i The Sun der en mobilvideosnutt angivelig viser Basshunter og meg kysse. Det er ikke jeg som er avbildet i videoen, skriver Aylar i en sms til Dagbladet.no.

Seher.no har tidligere skrevet om innspillingen av den nye musikkvideoen "Angel in the Night" der Aylar tilslutt ender opp som Basshunters kjæreste, og blir belønnet med et kyss.

Men det er altså ikke dette regisserte kysset det er snakk om.

Se videoklippet her (ekstern lenke):

The Sun har det siste året vist stor interesse for Aylar og Basshunter, og har gjentatte ganger skrevet om henne og hennes pornofortid, samt Basshunters låter om teknologi og dataspill.

De gjorde det også meget klart ovenfor Dagbladet.no at de ikke ønsket å kommentere påstandene i gårsdagens nettutgave.

Heller ikke Jonas Altberg var tilgjengelig for kommentar, ifølge Dagbladet .no.

Aylar er forøvrig samboer og kjæreste med Ozan Øzerk, en av gründerne bak nettstedet biip.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Kysset Aylar 30 ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer