NEKTER: Jenta i videoen ligner veldig på Lindsay Lohan, men selv hevder 23-åringen at det ikke er henne. Foto: YouTube
NEKTER: Jenta i videoen ligner veldig på Lindsay Lohan, men selv hevder 23-åringen at det ikke er henne. Foto: YouTubeVis mer

- Det er ikke meg

Lindsay Lohan nekter for at det er henne i kokain-videoen...

Se videoklippet nederst i saken!


SEHER.NO: Skandale-historiene vil ingen ende ta rundt partyprinsessen Lindsay Lohan (23).

I helgen ble det publisert en video, som ifølge flere internasjonale kjendisnettsteder viser personer sniffe kokain på et bad. En av personene i videoen er skremmende lik Lohan.

Nå nekter imidlertid blondinen for at det er henne i videoen, som i helgen ble spredd på kjendissteder over hele verden.

"Hahaha x17online postet bilder av IKKE MEG inne på noens bad" skriver hun på Twitter-profilen sin.

Videoen ble filmet under en Hollywood-fest hvor Lindsay var sammen med blant annet Paris og Nicky Hilton. Til tross for at samme fotograf senere filmet Lohan komme ut av huset, nekter hun for at det er henne som vises i filmen.

En av mennene i videoen - som tilsynelatende sniffer kokain - skal ifølge en fotograf i bildebyrået x17online være oljearvingen Brandon Davis (29).

- Jeg så Brandon på badet og han sto foran vinduet, og du kan forestille deg hvor overrasket jeg ble da jeg oppdaget at Lindsay også var der inne - det var tydelig at det var en helt annen type fest som foregikk der inne, fortalte fotografen dagen etter festen.

Ifølge The Sun føyer Lindsay seg nå i rekken av kjendiser som har blitt tatt på fersken i å sniffe kokain. Tidligere har supermodellen Kate Moss (35) og "Atomic Kitten"-sangeren Kerry Katona (28) fått skadet karrieren etter at bilder eller video hvor de sniffet kokain spredte seg på internett.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901.

LES OGSÅ: - Gud har straffet henne